Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• oO7

őstag

válasz vinibali #72 üzenetére

oh, bocsi, most lapoztam tovább a következő oldalra... én eddigi tapasztalat alapján azt láttam, hogy az x86-os gépek (amik mondjuk inkább jellemzően valami i5-ös procit kaptak, szóval lényegében egy ultrabook belsőt), azok nehezebbek voltak, jobban fűtöttek, és lényegesen kevesebb ideig bírták, mint pl egy Surface RT... én is kíváncsi leszek az AMD megoldására, de eddig ami hasonló kategóriában volt Atom proci, az nagyon nem győzött meg... abból is a következő generáció már életképesebb, és az AMD megoldása is érdekes lehet, és a Haswell-es ULV procik is már feltehetően tovább bírják, mint az előző generáció... de az után, hogy nekem a Surface RT az bekapcsolva kibírt úgy 14 órát, hogy amikor eszembejutott és megnéztem, hogy mennyire porzik az akksija, akkor még valami 60% fölött volt... na ez után én azt mondom, hogy ha tablet akkor ARM...

a Skype-ra mondtam, hogy ok, az van, ez neked nyilván nem vígasz...

a TDP-re én is azt mondtam, hogy az csak a hőtermelés, ennél a valós fogyasztás nagyobb...

a videózás lehet szempont, de azt meg tudod tenni egy RT-s gépen is...

az x86-os, desktop alkalmazások viszont továbbra sem táblagépekre valók... baromi kényelmetlen őket használni... ezt is tapasztalatból mondom...

Új hozzászólás Aktív témák