Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Nincs nekem üldözési mániám, csak régen elég sokszor elmondtam a nem túl pozitív véleményem a WP-ről, amiért tőled, és a többi WP-stől kaptam az arcomra rendesen. Rájöttem, hogy nekem nem igazán éri meg az időt, energiát, amit erre fordítottam, így már hónapok óta inkább nem is kommentálom a WP-s cikkeket, vagy csak nagyon érintőlegesen, röviden, és már nem nagyon állok szóba olyanokkal, akik belém kötnek.
Mert mindig az a vége, hogy persze én vagyok a troll. Az, hogy átjártok a droidos, BB-s topikokba trollkodni (amivel nekem az ég adta egy világon semmi bajom, tőlem toljátok csak látástól mikulásig, nem zavar) az persze tökéletesen rendben van, meg persze amúgy sem számít. Nem kis képmutatás.
Erre most idejövök, kifejezem abbéli örömöm, hogy végre értelmes dolgok történnek a WP-vel (majd ha lesz notif.c, annak is örülni fogok), erre csak nem bírod megállni, hogy be ne szóljál.
Elárulnád, hogy miért csinálod ezt? Nem úgy velem kapcsolatban, hanem úgy nagy általánosságban miért érzed úgy, hogy ki kell járnod a WP-nek, MS-nek, Nokiának a glóriát, szenté kell avatnod a nevét, aki nem elégedett a rendszerrel, azt szét fikázod, és közben az összes konkurens rendszer topikjába bejársz trollkodni?
Ez miért jó neked?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Eredeti játékok OFF topik
- Borderlands 4
- Futás, futópályák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest