Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cairojack

aktív tag

válasz Воланд #51 üzenetére

Nincs nekem üldözési mániám, csak régen elég sokszor elmondtam a nem túl pozitív véleményem a WP-ről, amiért tőled, és a többi WP-stől kaptam az arcomra rendesen. Rájöttem, hogy nekem nem igazán éri meg az időt, energiát, amit erre fordítottam, így már hónapok óta inkább nem is kommentálom a WP-s cikkeket, vagy csak nagyon érintőlegesen, röviden, és már nem nagyon állok szóba olyanokkal, akik belém kötnek.

Mert mindig az a vége, hogy persze én vagyok a troll. Az, hogy átjártok a droidos, BB-s topikokba trollkodni (amivel nekem az ég adta egy világon semmi bajom, tőlem toljátok csak látástól mikulásig, nem zavar) az persze tökéletesen rendben van, meg persze amúgy sem számít. Nem kis képmutatás.

Erre most idejövök, kifejezem abbéli örömöm, hogy végre értelmes dolgok történnek a WP-vel (majd ha lesz notif.c, annak is örülni fogok), erre csak nem bírod megállni, hogy be ne szóljál.
    Elárulnád, hogy miért csinálod ezt? Nem úgy velem kapcsolatban, hanem úgy nagy általánosságban miért érzed úgy, hogy ki kell járnod a WP-nek, MS-nek, Nokiának a glóriát, szenté kell avatnod a nevét, aki nem elégedett a rendszerrel, azt szét fikázod, és közben az összes konkurens rendszer topikjába bejársz trollkodni?
    Ez miért jó neked?

Új hozzászólás Aktív témák