Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
yash
senior tag
Nem, nem én írtam a programot, hanem a Microsoft, én csak csináltam hozzá egy kis telepítőt, meg rájöttem, hogy WMP 11-hez is használható. Ha egyszer profi leszek, lehet én is megírom
De nekem egyelőre ez is tökéletesen megfelel.Nem igazán lehet megcsinálni olyanra, mint a Winamp-ot, ezért mondtam, hogy megszokás kérdése. Én fél évig nyűglődtem vele, mire rájöttem, hogy a Winamp-ról le kell szoknom
Egyébként, ha megtanulod használni, sokkal kényelmesebb, mint a Winamp, már csak a keresési, zenekönyvtár (meg képek, videók stb, nem ragozom) monitorozási funkcióit tekintve is (amit a Winamp nem is tud). Meg ha hasonló lenne az interface- akkor nem WMP lenne a neve, hanem Winamp
Ha rászoksz, sokkal kezelhetőbb, mint a Winamp. Pl számlista összeállitásánál ezerszer használhatóbb, mint a Winamp! Olvasgass róla... ez csak egy példa, hogy miket tud, de érdemes kattintgatni is benne: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 4500/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i5-6500 Proci, Jogtiszta Windows 11
- Asus TUF Gamer PC, i9, TUF B560M-Plus, TUF RTX 3060 TI, 32 Gb, 1,5 Tb SSD, Liquid Cooling, ARGB
- Iphone X 64gb Space Grey független 100% akku
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De nekem egyelőre ez is tökéletesen megfelel.