- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termigáßor
aktív tag
Nagyon szép és dícséretes próbálkozás ez a projekt!
... amíg M$ bácsi engedi
Senkinek nem tűnt fel, hogy jogi aggályokat is felvet ez a fejlesztés? A cikkben több helyen is nem publikus dokumentációk felhasználásáról esik szó. Vajon ezekhez milyen módon jutottak? Másrészt abban sajnos biztos vagyok, hogy redmond a kulcsfontosságú információkat nem fogja két kézzel osztogatni...
A Lindows mond valamit nektek? Nem volt hosszú életű, pedig az csak wine-t használt. Tudom ott elsősorban a névvel volt gond. De ez a projekt sokkal messzebbre megy. Szerintem a M$ még nem veszi komolyan, de ha kiforrja magát, akkor fel lehet készülni jogdíj perekre. Azt hiszem az a Linux, amiben ez a kernel(bővítmény) benne lesz aligha maradhat ingyenes...
Bár ahogy mostanában a M$ szénája áll, még az is lehet, hogy kötelezni fogják, hogy engedje a fejlesztést, különben monopolhelyzettel való visszaélés miatt dádá lesz
Mindent összevetve drukkolok, hogy életben maradjon a projekt! És minden tiszteletem ezeké a fiúké (és lányoké?) mert szerintem borotvaélen táncolnak...
Hajrá(f)!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest