- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolt320i #155 üzenetére
Na ez most rövid lesz, mert ennyire nem érek rá
"Én meg azon a véleményen vagyok aki nem tud kedves lenni az emberekkel ne dolgozzon vendégiparban.."
Általában kedves vagyok, nem szoktam az ilyeneket a halálba küldeni, de azért valljuk be, rengeteg ilyen ember szaladgál.
A kérdésre adott válasz megértése, avagy egyáltalán értelmezni próbálása elég alapvető funkció lenne egy embernél"hát néha azért nem ártana, még akkor is ha neked minden jól működik, lehet hogy éppen jó dolgokat is olvasnál - aktuális téma-"
Ha ráérnék"Haveromnál (asszem 4850-en) szintén voltak ilyen gondok
Hogy oldottad meg?
Érdekelne."
Nem írtam, ez winnyózon volt (Pistán, asszem). Sehogy nem oldódott meg, amíg ki nem jött az újabb driver, addig játszott az XP-jén..."csak mondom nem mindegy hogy egy autónak a lámpája úgy van megcsinálva hogy csak szerviz tudja kicserélni,"
Linux vs. Windóz esetben nem arról van szó hogy nem tudod kicserélni; csak arról, hogy az emberek 90%-a ki tud cserélni egy windowsos drivert, ugyanúgy, ha ahhoz lenének szokva, akkor egy Linuxos problémát is meg tudnának oldani.Kicsit magasabb szinten, pedig pont a M$ aki eltitkol infókat a fejlesztők elől (még 10 évvel a megjelenése után is voltak a DOS 6.22 -ben dokumentálatlan dolgok, és az nem kicsit egyszerűbb mint egy bármilyen windóz...)
Új hozzászólás Aktív témák
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest