Új hozzászólás Aktív témák

• hcl

titán

LOGOUT blog

válasz zsolt320i #155 üzenetére

Na ez most rövid lesz, mert ennyire nem érek rá :(

"Én meg azon a véleményen vagyok aki nem tud kedves lenni az emberekkel ne dolgozzon vendégiparban.."
    Általában kedves vagyok, nem szoktam az ilyeneket a halálba küldeni, de azért valljuk be, rengeteg ilyen ember szaladgál.
    A kérdésre adott válasz megértése, avagy egyáltalán értelmezni próbálása elég alapvető funkció lenne egy embernél :D

"hát néha azért nem ártana, még akkor is ha neked minden jól működik, lehet hogy éppen jó dolgokat is olvasnál - aktuális téma-"
    Ha ráérnék :(

"Haveromnál (asszem 4850-en) szintén voltak ilyen gondok

Hogy oldottad meg?
    Érdekelne."
    Nem írtam, ez winnyózon volt (Pistán, asszem). Sehogy nem oldódott meg, amíg ki nem jött az újabb driver, addig játszott az XP-jén...

"csak mondom nem mindegy hogy egy autónak a lámpája úgy van megcsinálva hogy csak szerviz tudja kicserélni,"
    Linux vs. Windóz esetben nem arról van szó hogy nem tudod kicserélni; csak arról, hogy az emberek 90%-a ki tud cserélni egy windowsos drivert, ugyanúgy, ha ahhoz lenének szokva, akkor egy Linuxos problémát is meg tudnának oldani.

Kicsit magasabb szinten, pedig pont a M$ aki eltitkol infókat a fejlesztők elől (még 10 évvel a megjelenése után is voltak a DOS 6.22 -ben dokumentálatlan dolgok, és az nem kicsit egyszerűbb mint egy bármilyen windóz...)

Új hozzászólás Aktív témák