- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mifi75
csendes tag
Az XP módot én külső meghajtón (pl. SD kártyán) próbálom használni. Bekapcsoltam az írási gyorsítótárazást az USB-n csatlakoztatott meghajtón, 32 GB-os Class 10-es SD kártyát használok. Az XP mód feltelepítése nagy nehezen - és némi trükközéssel - sikerült, de nagyon akadozik az XP mód futtatása. Ilyen sebességekre képes a kártya:
Lehetséges, hogy ez a gond? Ha külső 2,5"-es merevlemezre telepítve futtatom az XP módot, akkor rendes sebességgel fut, ott ilyen sebességeket mértem:Érdemes egy gyorsabb USB3-as vagy eSata pendrive-val megpróbálnom vagy teljesen felesleges? Bizonytalanra nem mernék egy 40k Ft körüli kártyát venni, csak ha tutira működne róla az XP mód.
Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Honor 70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest