- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért azt vedd figyelembe, hogy a kék halált sanszos, hogy hibás, harmadik féltől származó illesztőprogram, vagy hardveres hiba okozza.
Egyik sem az operációs rendszer sara.
Én az első nyilvános béta óta használom a 7-est, és eleinte ott is előfordult. A driverek kiforrásával eltűnt.
De azért én utánanéznék az eseménynaplóban, vagy a blue screen kódjával, hogy pontosan mi a probléma.
Mert ugye az autó is megáll, ha szar éjszíjat vettél, és netán elszakad...Mivel nincs tapasztalatom a 8-assal, ezeket általánosságban írtam.
A topikhoz pedig:
A GUI-val kapcsolatos sirámok.. csak annyit, hogy nem kötelező használni a rendszert.
Nekem sem tetszik, én sem teszem.
Miért veszel olyan terméket, amit nem használsz szívesen? Senki sem kényszerít rá.
Valamint el is adhatod.Én is reménykedem még egy valódi, asztali gépre szánt Windowsban, de úgy néz ki, nem ebbe az irányba haladunk.
Egy szó mint száz, azokat nem értem, akiknek nem tetszik, mégis használják, utána pedig teleokádják a fórumokat... érthetetlen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó MacBook Pro TouchBar (FLEXGATE!)
- Lenovo 14 Thinkpad X1 Carbon G9 WUXGA IPS i7-1185G7 vPro 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Konfig I5-11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Naim Mu-so 2 Vezetéknélküli all-in-one hi-fi rendszer
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest