Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
"Kedvezmény"-nek nevezni azt, hogy amit eddig egyszer kellett megvenni azután mostantól évente fizessek, szvsz elég vicces. Cégeknél lehet más a helyzet, annyiban mindenképpen hogy nem 27e-be kerül hanem ~37e-be, és nem 5 gépre hanem felhasználóként. Ja, áfa nélkül. Az mennyi is? Cirka 370e+ áfa, 10 gép esetén. A legkisebb csomag, a nagyobbaknál már csak éves fizetési konstrukció van, havira megbontani nem lehet. Céges adatokat meg felhőben tárolni, hááát... én nem tenném, de ez csak az én véleményem. Hogy most esetleges kedvezmény van/nincs azzal nem számoltam, és az ár az MS oldaláról van. Nekem jó így, hogy egyszer megvettem és használom amíg akarom, és úgy gondolom az emberek döntő többségének szintén megfelel így, a szomszéd Manci néninek vagy a Jóskapistának sem hinném hogy égető szüksége van Infopath-ra vagy Access-re, vagy publisher-re. De biztos mindig lesznek olyanok akiket be lehet palizni ilyennel, hogy vedd meg évente újra akár van rá szükséged akár nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Parfüm topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ha eleged van a vacakolásból: 3,6 GHz, 12 / 64 GB NAS 6 darab NVMe bővítőhellyel, 2x 2,5 G LAN-nal
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Akcióban! Sencor SSS 6300 NYX 2 - Új, bontatlan + 2 év garancia!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest