- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"hú, most elképzeltem, de szép is lenne - élet a MS nélkül
"
Nyavalygás helyett akkor miért nem használod az egyik Linux-disztribúciót?
Wine-nal már sok, alapvetően Windows-os program futtatható ebben a környezetben is (nyilván még mindig sok kivétel van).
Egészen addig hiteltelen, amit mondasz, amíg indoklás nélkül, nagy szavakkal dobálózva, másról ábrándozva, de az alternatívákat ki nem próbálva szidsz valamit.
Egyébként az sem ártana, ha kifejtenéd, mit értesz "xp kompatibilis OS" alatt, aminek nincs köze a Microsofthoz...===
Egyébként itt nem csak magukat hirdetik, hanem víruskereső-alternatívákat is kínálnak, és alul a víruskeresők logóit random rendezik sorba minden oldalbetöltéskor, hogy ne legyenek vádolhatók azzal, hogy befolyásolni akarnak valakit. Ez szerintem így normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest