- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
én szinte csak a music/video beépitett metrósat használom,kivéve ha feliratos,vagy/és mkv-t nézek.Ekkor vetem be az XMBC-t /MHC-PC nekem nem jön be,biztos valami user error miatt, de képtelen vagyok beállitani hogy jó legyen.
a beépitett music/video egyszerű,mint a szög.
Azért akar bejelentkezni/ami egyébként le is tiltható/mert ha akarsz vásárolni az xbox musicról valamit,akkor ez szükséges
A másik dolog ugyanakkor az,hogy magyar ID vel nem fogsz látni a zenei kínálatból semmit...se pénzért ,sem ingyenesen... -
t72killer
titán
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Jajh, egyetlen komponens letilthatóságához (IE) évekig tartó pereskedésre és többmilliárd EUR-s büntetéssel való fenyegetésre volt szükség...
Amúgy le a kalappal a M$ előtt, a win8-ból nagyon sok komponens kivehető már tisztességes módon (DISM package remove, nem nlite-kategóriás mókolás).
Ezt a mediaplayeres akadást én nem tapasztaltam, fura - igaz, ettől függetlenül mpc-hc-vel játszok le filmeket, a wmp csak zenére van - zenéknél nem értem el az ingerküszöböt a régi jó winamp visszatelepítésére.
-
ielektros
senior tag
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Mert a szoftver tulajdonosa ugy gondolja, hogy szukseged van ra.
Ertelek amugy, nem errol van szo. Csak amit belefektetsz energiat az ellenkezesbe annak a felebol is megtudod emeszteni, hogy ez most ilyen.
Bar maga a start kepernyo nekem nem okoz fajdalmat. Tobbynire ha elinditom a gepem akkor azt azert teszem mert mondjuk hasznalni akarom. Bejon a start kepernyo es elsore altalaban en megyek olvasni az email-eket. Szoval akkor klikk a Thunderbird-re. Ott meg maris a desktopon vagyok. Bar ha mondjuk valaki jobban szeretí az asztalon kupacolni az ikonokat akkor jogos. En tobbnyire az asztalt csak aktivan akkor hasznalom amikor sok fajlt generalo tevekenyseget vegzem. Munka befejeztevel pedig letakaritom. De persze ez izlesek es ......
-
válasz
Dilikutya #59 üzenetére
Elvileg a WPF óta minden hardveresen gyorsított, sőt a DWM is az kellene hogy legyen. Azért csak kellene, mert egyik ismerősöm mesélte, hogy sikerült mediamarktban ugyanúgy becsíkosítani egy W8-cas tabletet, mitn ahogy xp-n be lehetett csíkosítani (az asztal nem frissül és az ablakok nyomot hagynak maguk után ha húzgálod őket).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128 Gb Graphite Szép Állapot Gyári Doboz Gyári Kábel 2db Eredeti Spigen Tok
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L560 & L570 T440P T540p T430, T420 T410 eredeti akkuk
- Asus RTX 3050 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest