- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
Dilikutya #76 üzenetére
"Nem nehéz, de jobb lenne, ha nem kéne. Miért nem lehet a beállításoknál kikapcsolni azt, amire nincs szükségem?"
Mert a szoftver tulajdonosa ugy gondolja, hogy szukseged van ra.
Ertelek amugy, nem errol van szo. Csak amit belefektetsz energiat az ellenkezesbe annak a felebol is megtudod emeszteni, hogy ez most ilyen.
Bar maga a start kepernyo nekem nem okoz fajdalmat. Tobbynire ha elinditom a gepem akkor azt azert teszem mert mondjuk hasznalni akarom. Bejon a start kepernyo es elsore altalaban en megyek olvasni az email-eket. Szoval akkor klikk a Thunderbird-re. Ott meg maris a desktopon vagyok. Bar ha mondjuk valaki jobban szeretí az asztalon kupacolni az ikonokat akkor jogos. En tobbnyire az asztalt csak aktivan akkor hasznalom amikor sok fajlt generalo tevekenyseget vegzem. Munka befejeztevel pedig letakaritom. De persze ez izlesek es ......
-
ielektros
senior tag
Rengeteg ilyen beegetett infoval hadakoznak az emberek korulottem is. Baromsagok vastagon. Sajnos errol kicsit az MS is tehet. De mondjuk akkor is erdemes lenne az embereknek egy uj termek megjelenesekor utananezni MINDIG, hogy milyen fobb valtozasok tortentek a licenszelessel kapcsolatban. Tobbnyire amugy azok rikacsolnak akik akkor sem adnanak erte penzt ha 1500Ft-rol lenne szo.
-
ielektros
senior tag
koszonom, bar en mar tenyleg megszoktam es szeretem.. Mukodik hibatlanul, keresoja egyertelmuen gyorsabb es jobb, szoval igazabol nekem nincs negativ elmenyem. Bar azt hozzatennem, hogy desktop kornyezetben a Modern UI appok az valami vicc
. De mondjuk azt en mar nem lattam honapok ota. Nem is akarom.
-
ielektros
senior tag
válasz
killerjohn #36 üzenetére
Hasznaltad mar a Win8-at? Nem jo a Modern UI? Hasznalj desktop-ot. Csak semmi panik
Egyedul a start kepernyo amit megkell szokni. Nekem sikerult, es igazabol funkciobaratabb is lett igy. Annyi, hogy nem az a 15 eves menulista amit megszoktunk. Anno a DOS utan a Windows-t is szidta mindenkiVadmeggy: Masfel honap utan nem tudtak ezeket beallitani ugy hogy neked tetszen? Nemaaar. Az meg, hogy egy rendszer jelszot ker bejelentkezeskor az inkabb mar minimum mint problema, de amugy ki lehet kapcsolni azt is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Arch Linux
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Doogee S Mini ütés/por/vízálló telefon
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest