- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
-
KAMELOT
titán
Ez a WIN 8 nekem nem jött be. WIN 7 ultimate 64bit-et használok. Minden megy stabilan és gyorsan.
Értelmét a váltásnak akkor látnám, ha gyorsabb lenne legalább 2x és valami újat is fel tudna mutatni. Gyorsítást viszont elérhetem egy SSD megvásárlásával is.
WIN 8 = WIN 7 - aero - start menü
Metro felület meg tabletre jó talán. -
Rickazoid
addikt
...elrontva egy felülettel, amit mobil érintőkijelzőkre szabtak.
Amúgy a stabilitása is erősen megkérdőjelezhető, nálam például nem tudja konfigurálni a frissítéseket (a "Modern" UI alatti programok frissítései meg le se töltődnek) és ahogy kerestem az okát... elég sok helyen írták ugyanezt a hibát, azok szerint néhol driverek okozták, néhol programok, néhol rendszerszolgáltatások.. az enyémnél még nem jöttem rá, de mivel minden egyes újrapróbálkozási kísérlet elvesz 20-25 percet az időmből (amíg konfigurál, majd újraindul, ismét konfigurál, aztán visszaállítja az eredeti állapotot, újraindul, megint konfigurál és megint visszaállít), feladtam. Ha lesz kedvem, újratelepítem, már ha az megoldja.
Igen, jogtiszta, hiteles forrásból származik és nem vírusos vagy férges. -
Rickazoid
addikt
Nekem a Posta és a Naptár is lassan indul el. De ami vicc, hogy ha elindítom és ellépek onnan, nem töltődik be, amíg vissza nem megyek rá és meg nem várom. Mintha nem futnának ténylegesen párhuzamosan más programmal. Lehet a "Modern UI" programjai nem érik el a valós multitasking képességét a Windows-nak?
Az áruházban meg rendszertelepítés óta van három frissítés, amit sosem sikerül letöltenie. Szerintem nem csak a 3rd party fejlesztőknek van még dolguk ezzel ahülyeséggelfelülettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 7500F /// 32 GB DDR5 /// RTX 3080 Ti 12 GB /// 512 GB + 1TB
- LENOVO ALL IN PC /// Monitor és számítógép egyben/// 27"/// i5 6400 /// 8GB DDR4 /// INTEL + GTX 950
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest