- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most perpill nincs semmi ezen a gépen, mert 1 napja telepítettem, de miért jó az, hogy mindennek a mentéséről külön-külön kelljen gondoskodni? Például az alkalmazásoknak az appdata könyvtárba elmentett minden vackát hogy mented le?
Egyszerűsítésről van szó, ehelyett vannak olyan dolgok, amiket régóta használ az ember, de dobja ki, mert mostmár új világ van, mentsen mindent felhőbe. Hát nem. Nem lehet mindent a felhőbe menteni.
Skydrive-ot, google driveot, dropboxot én is használom, nagyon jó dolgok, de az nem minden.
Most így hirtelen van jópár játék, ami nem felhőbe menteget, hanem valahol megvan az appdatában a mentése, pl. Dirt3, Race07, ilyesmik. b***hatom, ha újra kell kezdenem ezeket a gamékat.
Mondjuk szerencsére az F12012 már felhőbe ment mindent, mert felraktam erre a gépre is, és én is csodálkoztam rajta, hogy ott folytatódik, ahol a másik gépen abbahagytam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest