Hirdetés
- bambano: A sor végén
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
De ki beszél ilyen selejt hulladékokról, nyilván nem egy bugos, rosszul megírt app-ot...
Na látod ez egy jó kérdés, mert ilyet én sem írtam sehol, biztosan rossz topikra válaszoltál

Amúgy a baj csak az, hogy pontosan az élőcsempés dolgok miatt hasal el ez is, meg a többi launcher is. Mert szép, meg hasonló, egészen addig, amíg nem használod az eredetit, még talán meg is felelhet. Utána viszont eléggé lehangoló a dolog. Én is próbáltam Sense szerű felületeket összeállítani meg használni, tényleg szinte olyan az is, de pár funkció mindig hiányzik, és ha már egyszer használtad az eredetit, akkor jajj.
-
Tikakukac
titán
Hát elég érdekes elgondolás. Aki nem tudja mit akar, vegyen HD2-t, és olyan androidot meg WP7-et rak fel, amilyet akar. És majd ha idővel eldöntötte mit akar, akkor cserél. Ez így erősen tákolás csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest