Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nvyktor
aktív tag
"cégesnél skydrive letilt": GPO-ból lehet?
"mail appba meg az excahnge fiókot...": nyilván itt nem csak exchange-ről kéne beszéljünk. POP, IMAP megoldott már? Lehet felvenni bele nem Outlook.com-os fiókot? És persze a GPO...Az egyéb említett újdonságok vezérelhetőek GPO-ból? Vagy ehhez mejd vegyük meg a Windows Server 2012.1-et?

Ne érts félre, nem vagyok W8.1 ellen, sőt, de nem látom a céges bevezetés biztonságos, és üzemeltetési szempontból munkaidő kímélő mikéntjét.
@woland_y2k: EZ, amit linkeltél azért elég gáz. BYOD a legnagyobb biztonsági rés a pendrive óta, mégis az ún. "enterprise" fejlesztések kb. 50%-át teszi ki.

@Xpod: pont ezért vezettünk be DLP-t...
Kár, hogy még nem támogatja a Symantec a Win 8-at
-
Igen, mi is ezt csináljuk. Csak cégenként egyesével erről kiselőadást tartani, a tiltás okáról, fárasztó.
Arról nem is beszélve, hogy az ember nem tud minden apró featureből napra kész lenni, lehet kitiltunk 3-at de a 4-et még használja a user amiről nem tudtuk, hogy kifelé kommunikál. És azért a kis vállalatok közül is egyre többen igyekeznek figyelni az adatbiztonságra.
Az pedig, hogy folyamatosan elemezzük a tűzfalon a hálózati kapcsolatokat, és frissítsük a beállításokat kicsit szélmalom harc.Nekem egyszer majdnem fejemet vették, mert letiltottam a gmail-t meg a facebookot. (Számítottam rá, úgyhogy az igazgatóval ez már le volt egyeztetve, papírozva.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi