Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nvyktor

aktív tag

válasz pzstm #105 üzenetére

"cégesnél skydrive letilt": GPO-ból lehet?
    "mail appba meg az excahnge fiókot...": nyilván itt nem csak exchange-ről kéne beszéljünk. POP, IMAP megoldott már? Lehet felvenni bele nem Outlook.com-os fiókot? És persze a GPO...

Az egyéb említett újdonságok vezérelhetőek GPO-ból? Vagy ehhez mejd vegyük meg a Windows Server 2012.1-et? :F

Ne érts félre, nem vagyok W8.1 ellen, sőt, de nem látom a céges bevezetés biztonságos, és üzemeltetési szempontból munkaidő kímélő mikéntjét.

@woland_y2k: EZ, amit linkeltél azért elég gáz. BYOD a legnagyobb biztonsági rés a pendrive óta, mégis az ún. "enterprise" fejlesztések kb. 50%-át teszi ki. :(

@Xpod: pont ezért vezettünk be DLP-t...
    Kár, hogy még nem támogatja a Symantec a Win 8-at :(

• Xpod

addikt

válasz pzstm #105 üzenetére

Igen, mi is ezt csináljuk. Csak cégenként egyesével erről kiselőadást tartani, a tiltás okáról, fárasztó.

Arról nem is beszélve, hogy az ember nem tud minden apró featureből napra kész lenni, lehet kitiltunk 3-at de a 4-et még használja a user amiről nem tudtuk, hogy kifelé kommunikál. És azért a kis vállalatok közül is egyre többen igyekeznek figyelni az adatbiztonságra.
    Az pedig, hogy folyamatosan elemezzük a tűzfalon a hálózati kapcsolatokat, és frissítsük a beállításokat kicsit szélmalom harc.

Nekem egyszer majdnem fejemet vették, mert letiltottam a gmail-t meg a facebookot. (Számítottam rá, úgyhogy az igazgatóval ez már le volt egyeztetve, papírozva.)

Új hozzászólás Aktív témák