Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szakmate1993

csendes tag

válasz Khan13 #91 üzenetére

Azért akadnak olyan processzorok, amik 2002-nél újabbak, és nem fut velük már a sima 8 sem. Példának okáért a 2004-ben kiadott Prescott magos Intel pentium 4 processzorok sem támogatják az NX utasítást, így például a 3,2GHZ-s pentium 4, 540 típusra sem tudtam felrakni, pedig a Windows 7 zökkenőmentesen ment rajta. Nade mind1, most vettem egy haswell alapú gépet, úgyhogy egy ideig nem lesz kompatibilitási gond.
    Üdv:
    Máté

• VIC20

őstag

válasz Khan13 #91 üzenetére

,,Fogyasztóvédők nekiugranak a... miért? (költői kérdés)"

Akkor költögessed csak, hátha kikel... :)

,,Az asztali felület kiherélt? Akkor gondolom nem nézted meg mennyi bővítést tartalmaz Windows 7-hez képest is..."

Na most ezek a metrós újítások? Mert akkor nem ér: nem bővítés, hanem változtatás.
    Egyébként bevallom :B, nekem is hiányzik (a kicsi, de okos Start menün kívül) az aero felület. A mai hardverek már lazán megbirkóznának vele, ráadásul könnyen ki is kapcsolható, ha valamiért az kell, szóval nem is kötelező. Nem éppen Compiz kocka, de azért jó használni.

,,Eddig is a Service pack kijövetele után 2 év körüli volt a support, most is."

XP-nél, Win7-nél minor jöttek ki a szervizcsomagok, és meddig támogatják ezeket?

,,Az a modern új processzorok kellenek, az 2002 környékieket jelent. (Igen, Intel bácsi hülyére butítottjai között van olyan, amin talán nem fog működni és ettől újabb)"

A Linuxnál nem olyan régen döntötték el (gondolom, gyakorlatilag Linus Torvalds egy személyben :) ), hogy a kernel nem megy majd az eredeti 386-os architektúrán (amin a legelsőt is fejlesztette). Számomra ez sokkal szimpatikusabb hozzáállás. És igen... ha nem is költői, de elvi kérdés, elismerem.

Új hozzászólás Aktív témák