- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #249 üzenetére
"jajdeszarametro"
Gondolj bele: ha Jobsnak nem jut eszébe tapis telefont csinálni, ráadásul egy birka tömegnek mint a világ legkúlabb cuccaként nem sikerül prezentálnia, akkor Ballmer sosem neveti ki, kvázi sosem lesz piacrobbantó, sosem lesz mobolkütyü robbanás, amire az MS a WP-vel és a metro-val ragátl, de elkésett és elb.szta, ezért gondolták, csak azért is terjesszük el. Ha a júzerek maguktól nem veszik, akkor majd kikerülhetetlenné tesszük. Így került eléd, aki bevallásod szerint billentyű-cli fetisiszta vagy. És ezek szerint eddig tudtad megoldani, hogy azokat az számodra eddig is fontos infókat ilyen egyszerűen nézd meg, mint most a startscreen-en. Vagy eddig nem tudtad összehozni, akárhogy próbálkoztál is? Vagy eddig nem is volt rá igényed?Különben milyen 5 évről beszélsz?
Értem én, hogy nincsenek igazi érveid. Az "én mscdefeghijklmnopqrstuvwxyz 0-∞ vagyok" nem az. A vagdalkozás sem az.
-
törölt tag
válasz
Set-Comment™ #249 üzenetére
Azért az mégis jó dolog, hogy a topicban, a trollok száma öt alatt stagnál
(#250) VIC20: hiszel a reinkarnációban ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest