- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A véleményekkel nincs gond, a nem válaszként írt válaszokkal sem, mert az attól még válasz, mindegy mit gondolsz.
Ha 4 gépből 4 összeszarja magát még olyanoknál is akik értenek hozzá az azt jelenti, hogy otthon- tudod akik nem értenek hozzá, tehát mondjuk sima felhasználók- anyuci vagy bárki más ki fogja ütni a falat. Mert nem lesz otthon egy üres terás vinyó tükrözéshez, nincs is kedve hozzá, nem is ért hozzá, és nem is akar érteni hozzá. Én sem akarok.
Ez egy kiqrt frissítés, most annyira nehéz lett volna minimális erőbefektetéssel megnézni a HQ-ban, hogy megy-e a notik többségén? Hányszor haltak le gépek tucatjai SP1-ek után? Elég kevés, legalábbis nálam szerintem egy sem.Ja tényleg ez nem egy frissítés. Akkor belefér a rendszer omlás, értem. A papagáj él, csak alszik. Ugye.
Szóval okés a véleményszabadság, csak előtte azért gondoljunk már bele picikét, hogy jelen helyzetben mit tudna tenni a fogyi user.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Goddess of Victory:Nikke
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest