Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gurulunk, WAZE?!
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
A véleményekkel nincs gond, a nem válaszként írt válaszokkal sem, mert az attól még válasz, mindegy mit gondolsz.
Ha 4 gépből 4 összeszarja magát még olyanoknál is akik értenek hozzá az azt jelenti, hogy otthon- tudod akik nem értenek hozzá, tehát mondjuk sima felhasználók- anyuci vagy bárki más ki fogja ütni a falat. Mert nem lesz otthon egy üres terás vinyó tükrözéshez, nincs is kedve hozzá, nem is ért hozzá, és nem is akar érteni hozzá. Én sem akarok.
Ez egy kiqrt frissítés, most annyira nehéz lett volna minimális erőbefektetéssel megnézni a HQ-ban, hogy megy-e a notik többségén? Hányszor haltak le gépek tucatjai SP1-ek után? Elég kevés, legalábbis nálam szerintem egy sem.Ja tényleg ez nem egy frissítés. Akkor belefér a rendszer omlás, értem. A papagáj él, csak alszik. Ugye.
Szóval okés a véleményszabadság, csak előtte azért gondoljunk már bele picikét, hogy jelen helyzetben mit tudna tenni a fogyi user.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest