Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Garry84: Sumák aprós?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
JColee
őstag
válasz
[O]-[C]-[B] #50 üzenetére
Talán pont azért nem vált felt mert alsókategóriás. Az 5670em nekem is kussban tette a dolgát, de a mostani vga-mon rögtön hallom, ha nem idle megy. 24% helyett 27-28%-on megy a venti, én ezt rögtön hallom. Ezért zavar engem is ez a gpu gyorsítási őrület, és emiatt kapcsoltam ki a böngészőben a hardveres gyorsítást.
-
madgie
titán
válasz
[O]-[C]-[B] #50 üzenetére
Elindítottam a WLM-et teljes nézetben. Előtte 35 fok volt a GTX 460-am, utána 39-40. Ha visszahúzom teljes nézetből (tehát nincs reklám oldalt, FB hülyeségek ,stb), akkor visszavált. Elindítok egy YT videót, 45-46 fok, kirakom fullscreen-be, már majdnem 50. 35 vs 50, tényleg nem számít? A CPU-m akkor lesz 15 fokkal melegebb, ha két gigányi fotót exportálok vele több szálon...
A GPU gyorsított böngészőket sem szeretem, mert számomra nem mindegy, hogy a böngészőben (pl. szakmai témáknál résznél látványos) mosott betűket nézek, vagy relatív "tisztát". A bal oldalinál mindig kényelmetlenség-érzet van, folyamatosan hunyorgok. Az OS X-ben lévő Safari is hasonlóan erősen élsimít, de az ilyen apró betűket már nem (ott van a beállításaiban, tök jól működik). És igen, finomhangoltam a Win7-ben az AA-t, akkor sem jó nekem, zavar.
#46, utolsó mondat, tényleg, köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest