Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
X-Master
tag
válasz
razorbenke92 #107 üzenetére
hmm, az SSD az egy külön kategória, jól feltuningoltad azt a laptopot!
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
razorbenke92 #107 üzenetére
Nagyon köszönöm a hozzászólásaitokat, még délután végigolvastam a cikkedet, nagyon jó lett!
Én is valami ilyesmiben gondolkodtam, habár ugye az átalakító kérdéses volt, és maga az, hogy hogy sikerülne egy olyan kis méretű SSD-t belerakni, ami az átalakítóval belefér az öreg winyó helyére. Sajnos az egyetem befejezése miatt nem volt sok időm rá. Mindenesetre ahogy nézem, Hardveraprón lehet kapni még a Sandisk SSD-t amit használtál. Tökéletesen működne nálam is az, amit te megvalósítottál a régi laptopoddal.
Mindenesetre lehet hogy lesz még 1-2 kérdésem, privátban megkereslek vele ha nem baj.
Nem szeretném tovább offolni a topicot. Mindenesetre még egyszer köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest