Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: Nóta állj!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Amazon Kindle JailBreak
- Garry84: Sumák aprós?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
"jól bekonfigurált"
"20-25 perc"
"otthoni hasznalatlan nincs valos erv a w10 ellen" - mellette leginkább csak a KÉNYSZER szól
megnéznék egy win10 elterjedtségi mutatót ha a win7 valódi választás maradt volna
értsd nem telepíti sokszor erőszakkal rá a win7re az ms és a játékok minden további nélkül futnának a régi os-en.... -
IgnisFatuus
aktív tag
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
Neked lehet bevált a Windows 10, másik 9 embernek pedig nem, köztük nekem se. Kér ezen agyalni, védened pedig pláne nem kellene (örülj, hogy neked jó és annyi), hidd el nem azért nem jó nekünk, mert bénák vagyunk a beállításához, hanem mert túlságosan hülyebiztos túlszabályozott rendszer lett.
-
Kókuszdió
nagyúr
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
“Mindenben jobb , mint a 7“
Kinézetben unalmas és csúnya a 10-es.
Én a napokba raktam fel anyukám gépére unalombol ,nem láttam a rendszert legalább 5 éve ,akkora hatása van a 10 után ,mint ha droid után megfognám az iPhone t.
Azok a szép átlátszó ablakok ,alkalmazás váltás alt+tab al ,csak úgy hasít és gyönyörű.Ilyenkor az ember elgondolkodik ,mivan vissza fele fejlődik a Microsoft ,felhasználói élmény teljesen eltünt a 10 ben ,ott csak végzed a dolgod ,de a win 7 még el is tudta kápráztatni az ember szemét a munka mellett.
-
w.miki
veterán
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
...kivéve, hogy ha a w10 úgy gondolja, ő frissíti magát, akkor semmi mást nem tudsz csinálni...
illetve, ha a frissítés miatt többet nem áll fel a rendszer, akkor az sem olyan jó...Erről a "jól bekonfigurálás"-ról van egy részletes leírásod, regedit file-od, akkor az érdekelne, mert aki játszik, annak tényleg nincs a w10nek alternatívája
-
válasz
-Skylake- #13 üzenetére
Vonatkoztass már el magadtól. Mondjuk nekem van egy gépem amit Windows 10-el vásároltam, és az előtelepített operációs rendszert akarom használni.
Minden frissítéssel inkompatibilis lesz egy a gyártó álltál előtelepített program, lehúzza az ilelsztoprogramokat pedig a gép csak azzal megy üzemszerűen amit a gyártótól lehet letölteni, szarik arra, hogy ki van kapcsolva az illesztőprogramok automatikus frissítése, lehúzza update-en keresztül a Bios frissítést amit én rohadtul nem kértem, folyamatosan fogy a tárhely és lassabb a gép, annyi process megy a háttérben, hogy HDD használata szinte öngyilkosság, csak pörög a lemez kihasználtság a topon, használhatatlan az egész gép. Jelzem, nem így vásároltam. De biztos igazad van, a csempével van a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- MSI Radeon RX 6950 XT GAMING X 16GB DDR6 Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Sapphire Pulse RX 9070 16 GB - 3 év garancia
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bowers & Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest