- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
back to 8.1?
Mármint tőlem kérded?
Nem, jelenleg azt tervezgetem, hogy elcserélem egy Nexus 7-re, ugyanis arra van hivatalos Ubuntu Touch.
Aztán ha nem jön össze, akkor marad ez. A TH2-re egyébként kíváncsi vagyok, hogy milyen mértékben sikerül kijavítani a jelenlegi verzió hibáit.
Hosszú távon viszont az a tervem, hogy megszabaduljak a Windowstól.
(Ez alól 1 kivétel van: az XP gépem, ami direkt régi játékok futtatására van fenntartva. Az marad jelen formájában.) -
Én Firefox-ozok, mivel az van dekstopon is telepítve, így szépen szinkronizálja a dolgokat.
Hogy kifejezetten tabletre melyik a legjobb böngésző az jó kérdés.
Korábban 8.1 alatt ugye ott volt az IE metrós változata, ami érintőképernyővel kiváló volt.
Nos, az Edge sajnos közel sem olyan jó tableten, nagyon érződik rajta, hogy elsősorban desktopra szabták a felületet, és a tableten való használat nem igazán volt fajsúlyos a Microsoft számára a fejlesztéskor.Konkrétan felületben csak annyiban tér el mondjuk a desktop IE11-hez képest, hogy a dizájn flat-re lett cserélve, illetve értelemszerűen új feature-ök lettek elhelyezve a felületre.
De egyébként kezelhetőségben így, tableten semmivel nem jobb vagy több, mint egy desktop IE vagy egy Firefox.
Az ideális az lenne, ha a metro IE-t átvinnék Win10-re, vagy ha a Mozilla elkészítené az Androidos Firefoxot Windowsra, az ugyanis mind tableten, mind mobilon igen jól használható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Napelem
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest