- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaptam egy gépet, hogy gyorsítsam fel, nem egy mai darab (3GB RAM, 680 pontos CPU).
Érdekesség, hogy a 64 bites Win10 LTSC 1.9GB memóriát eszik, míg a 32 bites csak 1.1-et. És sokkal gyorsabban is működik ezen a gépen
-
Pityu.
nagyúr
A windows 10 IoT LTSC 2021 van 2032-ig támogatva a sima LTSC meg csak 2027-ig.Ha valamelyiket fel akarod rakni én inkább a 2021-es verziót raknám fel a helyedben.
-
Pityu.
nagyúr
Na egy gépre Windows 10 IoT LTSC 2021 felpattintva szépen muzsikál
Ha esetleg valakit kis aktiválási trükk érdekel szóljon nyugodtan -
Csokifalo
senior tag
Jól tetted bár ha jól tudom játékos szempontból a 2019 nem annyira nyerő, nekem pl azért kellett csak a downgrade 11-ről mert napi szinten játékok alatt 4-5 fagyásom volt ( directx error ) bármit csináltam nem segített, most 3 hete egy fagyásom se volt még. Pedig AM5 platformon vagyok 7800x3d-vel 4080 superrel, lazán win11 képes a cucc sőt, és mégis. Amíg ez nem rendeződik maradok a w10-en
-
válasz
Csokifalo #308 üzenetére
Köszi, jól gondoltam akkor, hogy nem fog az úgy működni, ahogy elképzeltem volna.
Majd meglátom én is, hogy melyik utat választom, mert amúgy meg alig vannak elővéve a gépek, mindenki a családban leginkább mobilt és táblagépet nyomkod, laptopot én is csak arra szoktam felkapcsolni szinte, hogy megnézzem rátöltsek-e az akksira, plusz olyankorra már mindig összegyűlik annyi Win frissítés, hogy további fél órát még elszöszöl vele a gép mindig. -
Csokifalo
senior tag
nekem az eredeti vásárolt 10/ és 11 pro kulcsokat se fogadta el úgy se, hogy változatlan a gép, ezért okosba aktiváltam, nem azért vettem 2 db oprendszert hogy fizessek egy harmadikért, miközben egyet használok. Amúgy én azért mentem vissza, mert naponta fagyott 11 alatt minden játék ( 4080 super, 7800x3d ) érdekes 10 LTSC alatt 2 hete nincs egy fagyásom se
-
Sziasztok!
Ha nekem évekkel ezelőttről van két db Win 10 Home kulcsom is (egyik iPon vásárlás, másik innen HA), jól gondolom, hogy azokat idei évben valamikor majd kukázhatom, mert ha szeretnék az itthoni gépekre Windows 10 LTSC (2019) rendszert tenni, akkor azok elutasítják majd a Home-os kulcsaimat?
-
hajbazer
újonc
Igen, helytálló. Az LTSC változatok 2021-től szétváltak és van egy IoT Enterprise LTSC, amit licensz szerint csak céleszközökre lehet telepíteni (személyi számítógépre nem) és ezek 10 év támogatást kapnak. Van a klasszikus LTSC, amit ugyanígy hívnak, de már csak 5 év támogatást kap. Tipikus netezős, átlagfelhasználós gépre a 2019 LTSC-t ajánlom, ha számít a legalitása. 2029-ig támogatott és a böngészőknek nem fog gondot okozni, hogy 1809 Windows 10 van alatta, mert ilyen van a 2019 Server alatt is, amit ugyanúgy fognak támogatni 2029-ig.
-
hajbazer
újonc
Témába vágó, a HUP után megjelentettem itt is.
https://logout.hu/bejegyzes/igy_nem_kell_kidobni_a_gepet_es_friss_windows_10-e.html -
b0bcat
addikt
Ezt írta ma valaki ebben a témakörben egy FB csoportban:
[LTSC-ből csak] az IoT 2021-es verziót frissítik 2032-ig. A sima magyar nyelven is elérhető LTSC iso-ból kell telepíteni(IoT verzió telepítő angol nyelvű és magyar nyelvi csomaggal nem lesz komplett magyar)és IoT kulccsal aktiválni.
Ez így helytálló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows 11
- Call of Duty: Warzone
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest