Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreertettel, vagy en fogalmaztam rosszul.
Vagy mind2!Ismerem már a Linuxos munkásságod, így inkább csak arra reagáltam, amit félreértettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akiknek én az elmúlt 5 évben Linuxot raktam a gépére, kizárólag annyi elvárása volt, hogy működjön a gépe és tudja használni a napi home user feladataira. Nagyon nem értenek egyik oprendszerhez sem, ez az is mutatja, hogy engem kértek meg, mint szintén hozzá nem értőt.
Annak nem valo, aki ezzel nincs tisztaban, es olyan elvarasokkal indul neki, mintha a linuxos kozossegnek kutya kotelessege lenne tamogatni minden hardvert, es meg az OS is next-next-finish modon mukodjon.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Volt már pár ilyen egyén a Kezdő topikokban, sajnos sokan egy ingyenes Windowst akarnak a Linuxtól....na ezeknek qrvára nem való semmilyen Linux, még routerre sem kéne nekik Linux.

Amúgy sem kötelező senkinek kipróbálni sem, nemhogy telepíteni, de olyan irdatlan baromságot mondani, hogy itt csak megvezetik az embereket és 2-3 napig csak szívni fognak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)