Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreertettel, vagy en fogalmaztam rosszul.
Vagy mind2!Ismerem már a Linuxos munkásságod, így inkább csak arra reagáltam, amit félreértettem!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Akiknek én az elmúlt 5 évben Linuxot raktam a gépére, kizárólag annyi elvárása volt, hogy működjön a gépe és tudja használni a napi home user feladataira. Nagyon nem értenek egyik oprendszerhez sem, ez az is mutatja, hogy engem kértek meg, mint szintén hozzá nem értőt.
Annak nem valo, aki ezzel nincs tisztaban, es olyan elvarasokkal indul neki, mintha a linuxos kozossegnek kutya kotelessege lenne tamogatni minden hardvert, es meg az OS is next-next-finish modon mukodjon.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Volt már pár ilyen egyén a Kezdő topikokban, sajnos sokan egy ingyenes Windowst akarnak a Linuxtól....na ezeknek qrvára nem való semmilyen Linux, még routerre sem kéne nekik Linux.

Amúgy sem kötelező senkinek kipróbálni sem, nemhogy telepíteni, de olyan irdatlan baromságot mondani, hogy itt csak megvezetik az embereket és 2-3 napig csak szívni fognak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- 3D nyomtatás
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- NA550/00 Philips 5000 Series Dupla kosaras Airfryer
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- ÚJ! NETGEAR R6700 Nighthawk AC1750 Dual Band Smart WiFi Router, Gigabit Ethernet (R6700)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- JBL Charge 5
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ELITE X570 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)