- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
quailstorm #719 üzenetére
Embör, az a HW support még mindig önkéntes a legtöbb esetben nem üzleti alapú, és azon múlik mennyire nyílt egy adott eszköz specifikációja, működése.
Ez nagyon szép és én ezzel tisztában is vagyok. De Pistike átlag usert és az anyukáját akinek a laptopjára Pistike felrakja a rendszert, nem igazán fogja érdekelni, hogy kik és hogyan fejlesztik a drivereket. Menjen és kész.
Csak annyit mondtam, hogy nagyon szép a 20 éves VGA-ra a driver, de akkor lett volna valami értelme, amikor friss volt a HW. Most csupán egy pozitív erkölcsi tanúsítvány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Witcher topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Már csak az ár a titok a Redmi Pad 2 Pro kapcsán
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest