- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Minisztériumi Mancika a winnel sem kompatibilis (haver egy önkoris sajtósnak mutatta meg, hogyan kell CTRL-lal több filet kijelölni...)
Amúgy nekem olyan is volt, hogy haver nem tudott kiszedni egy részt Wordben, és elküldte, hogy írjam át. LO szépen átírta. Valami nagyon háttérbe tett cucc volt.
-
Dave™
nagyúr
Na akkor még egyszer: ha valaki megkér, hogy helyette csináld meg jóra, akkor megcsinálod LO-ban, és elküldöd neki PDF-ben (amit biztos vagyok benne, hogy az állami szférában is meg tudnak nyitni). Ha ő ezt tovább szeretné szerkeszteni, akkor miért nem csinálta meg elsőre magától? Persze költői kérdés, de ez pont olyan mint amikor én svg-ben meg pdf-ben küldtem vektoros logót, de az nem volt jó a nyomdának, ők Ai-t akartak, aztán miután megértettem velük, hogy a pdf pont olyan jó lesz, akkor valami csoda folytán mégis csak tudták használni. Aki meg ennyire nem akarja, az oldja meg, az ő problémája. De azért van egy Windows VM-em is Office-szal, ha nagyon muszáj
Meg a PP amúgy tényleg jó szoftver, ahogyan az Excel is. A Word már kevésbé kedvencem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Bittorrent topik
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Autós topik
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest