- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, hogy rájöttél magadtól is a problémára, ha pdf-ben küldöd el, akkor nem lehet módosítani az adott diát.
Ahol pedig többen készítenek egy prezentációt, ott elengedhetetlen az elkészült diák szerkesztése (hiába csinálod te tökéletesre, ha csak egy oldalszámot kellene rajta módosítani, akkor a csapat kenheti a hajára a pdf-ben készült oldalakat).
-
Azért engem kért meg, mert a melóban el volt havazva, és neki nincs otthon PC-je és épp hétvége volt.
Én meg azért vállaltam el, mert nem értek az Office-hoz, így nem tudtam, hogy egy szöveg átírás ekkora gond lehet. Pláne, ha nem látom a linuxos ofiszban a szétcsúszást.
A feladat az volt, hogy ugyanabban a formátumban adjam vissza, amiben volt.
Ráadásul voltak animációk is a ppt-ben.
Sok olyan cég van, ahol a ms formátumokon kívül nem pálya semmi más, főleg állami cégek.A logikus, józan eszem teljesen egyetért veled, de amikor egy-egy cég vagy hivatal ms-only üzemmódban működik, akkor ott nem a józan ész a domináns.
Van olyan kórház Bp-en, ahol az ftp-ről egyből törlődik minden, ami nem a támogatott kiterjesztésekkel van feltöltve; pl. .jpg-t feltölthetsz, de .jpeg-et már nem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest