Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, hogy rájöttél magadtól is a problémára, ha pdf-ben küldöd el, akkor nem lehet módosítani az adott diát.
Ahol pedig többen készítenek egy prezentációt, ott elengedhetetlen az elkészült diák szerkesztése (hiába csinálod te tökéletesre, ha csak egy oldalszámot kellene rajta módosítani, akkor a csapat kenheti a hajára a pdf-ben készült oldalakat).
-
Azért engem kért meg, mert a melóban el volt havazva, és neki nincs otthon PC-je és épp hétvége volt.
Én meg azért vállaltam el, mert nem értek az Office-hoz, így nem tudtam, hogy egy szöveg átírás ekkora gond lehet. Pláne, ha nem látom a linuxos ofiszban a szétcsúszást.
A feladat az volt, hogy ugyanabban a formátumban adjam vissza, amiben volt.
Ráadásul voltak animációk is a ppt-ben.
Sok olyan cég van, ahol a ms formátumokon kívül nem pálya semmi más, főleg állami cégek.A logikus, józan eszem teljesen egyetért veled, de amikor egy-egy cég vagy hivatal ms-only üzemmódban működik, akkor ott nem a józan ész a domináns.
Van olyan kórház Bp-en, ahol az ftp-ről egyből törlődik minden, ami nem a támogatott kiterjesztésekkel van feltöltve; pl. .jpg-t feltölthetsz, de .jpeg-et már nem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Apple asztali gépek
- Gurulunk, WAZE?!
- Nintendo Switch
- Minden, ami hőszivattyú
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest