Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joysefke #499 üzenetére
A tieddel meg az, hogy általánosítasz ki tudja milyen tapasztalatok alapján. Dr. Akula kolléga szokott ilyenkor eszembe jutni, aki évekkel ezelőtt valami tanfolyamon látott Linuxot amit akkor meggyűlölt és az akkori tapasztalatai alapján azóta is megmondja a frankót, hogy mekkora szar a Linux.
Mindenféle dzsunka gépeink voltak az előző cégnél, de felraktunk rájuk Mintet vagy korábban Ubuntut és mentek. Ráadásul ezekkel a gépekkel kereste / keresi a pénzt a cég, szóval elhiheted, csak megbízható, jól működő rendszer lehet rajtuk. Az ügyfeleknek is adtunk el Linux alapú rendszereket, úgy mennek ahogy kell.
Persze ilyen - olyan gondok minden rendszeren lehetnek, én sem vagyok szemellenzős. Egy dolog nem stimmelt nekem mindössze, az az nVidia gyári és közösségi driverének az állapota. Azzal szívtam egy kicsit, de mondjuk nekem 2 monitorom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lelövi a Messengert a Facebook Windowson és Macen
- Házimozi haladó szinten
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Milyen autót vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős Multimédiás Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB) - FEKETE
- BOMBA ÁR + GARIS - Lian LI GA II TRINITY 360 SL INF - VENTI MENTES
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair HS35 ( v1, nagyobb fülpárna méret) Stereo Gaming fejhallgató
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest