- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joysefke #499 üzenetére
A tieddel meg az, hogy általánosítasz ki tudja milyen tapasztalatok alapján. Dr. Akula kolléga szokott ilyenkor eszembe jutni, aki évekkel ezelőtt valami tanfolyamon látott Linuxot amit akkor meggyűlölt és az akkori tapasztalatai alapján azóta is megmondja a frankót, hogy mekkora szar a Linux.
Mindenféle dzsunka gépeink voltak az előző cégnél, de felraktunk rájuk Mintet vagy korábban Ubuntut és mentek. Ráadásul ezekkel a gépekkel kereste / keresi a pénzt a cég, szóval elhiheted, csak megbízható, jól működő rendszer lehet rajtuk. Az ügyfeleknek is adtunk el Linux alapú rendszereket, úgy mennek ahogy kell.
Persze ilyen - olyan gondok minden rendszeren lehetnek, én sem vagyok szemellenzős. Egy dolog nem stimmelt nekem mindössze, az az nVidia gyári és közösségi driverének az állapota. Azzal szívtam egy kicsit, de mondjuk nekem 2 monitorom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest