Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kansas
addikt
Fantasztikus, csak épp nem igaz.
Az elmúlt 5 évben ugyanazt a 120GB-s Intel 330-as sorozatú SSD-t használtam rendszerlemeznek, particionálatlanul hagyva vagy 15 gigát, és képzeld kb soha nem esett a szabad hely rajta 30-40 giga alá. Igaz, én játékokat sose telepítettem rá, arra másik lemez volt/van, viszont minden más program oda ment. Arra ügyeltem, hogy a TRIM minden héten fusson. Illetve nem is én, hanem az Intel SSD kezelőprogramja a Windows feladatütemezővel egyetértésben.Hogy, hogy nem, az egy HP printer kivételével nem volt semmi gondom driverekkel(még az AMD-sekkel sem) és az sem az OS miatt volt, hanem a HP hozzáállása miatt. Normális laptophoz van működőképes driver a gyártó oldalán, nem tudom mit kellett keresgélned... vagy inkább milyen laptophoz?
Itt én elhagynám ezt a diskurzust, még amíg jó hangulatban telik és nem fordul át n+1-edik Win-Lin flamewar-ba.
További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Borderlands 4
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Duplázni félévente
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bontatlan Xiaomi Watch S4 (41 mm) eladó
- Logitech G PRO X Wireless Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- Komplett szimulátor rig (Moza-Simnet-Trak Racer-Sparco)
- Corsair Vengeaínce CMK32GX4M1D3000C16 4 x 32 GB RAM KIT !
- Logitech G PRO Wireless / Használt, jó állapot / Dobozával és minden tartozékával / Hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest