- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
Jövő hét Szerda, Tatabánya Vértes center, 24:00 2db jegy. Asszonnyal végig szenvedem a filmet (valami új részt). Mit gondoltok, nagyon utálnának ha vinnék egy psp -t és közben Dr.House -t néznék fülhallgatóval?
-
joey04
titán
no a film letudva, szerintem nagyon jó lett
-
joey04
titán
"kis" késéssel, de pár napja láttam az első részt.
eddig azért maradt ki, mert pontosan azokat a véleményeket hallottam, amiket itt sokan mondanak, tini lányoknak szóló csöpögös szar. nos szerintem nem az, nagyon tetszett.
külön tetszik, hogy nem a szokásos lassan már-már unalmas vérengzünk mert vámpírok vagyunk vonalon halad a történet. Az sem rossz, de ez végre egy kicsit más. szerdán megyünk moziba megnézni a 2. részt. Aztán ha befejeztem a mostani könyvem, nekiállok ennek a sorozatnak. 3 könyv már kint van magyarul ha jól láttam. -
brownus
veterán
kis off, úgy látszik van akinek nagyon nem tetszett a könyv
szar -
Jhonny06
veterán
A Megan Fox célzás akart lenni?
-
plus44
veterán
válasz
TazLeacher #29 üzenetére
Jah az igen, én azt hittem könyv, mert az még odébb van egy picit.
-
Sish
tag
válasz
TazLeacher #10 üzenetére
Nekem mind a 4 könyv magyarul van meg.
-
Algieba
őstag
Sóhaj. 'Öreg vagyok már, ehhez a ...' Írtam három vérszívós regényt. Ismerem a zsánert.
-
malwy
senior tag
Szerintem Megan jobban néz ki. A cikkben említett, hölgy kicsit rókás
(mókás
)
-
brownus
veterán
mondasz valamit, de erre /is/ van példa elég, hogy vannak élvezetes könyvek hiába a mag, az alapok ugyanazok. ilyen szempontból kicsit merev vagyok, elismerem
ha lesz időm elolvasom a könyvet, gondolom az izgalmasabb mint a film, és majd utána véleményezem. lehet nem is olyan langyos!?
bár itt Algieba arra utalt, hogy egy vámpír nem szaporodik, nem képes szeretni, ilyesmik. íratlan vámpíros szabályok. bár a true blood-ban is megkavarták a dolgokat, és az nagyon tetszik, asszem öngólt rúgtam...
-
Perhonen
csendes tag
Vámpíros filmnek elég gagyi, bár a tinilányoknak valóban tökéletes. Egyszer-kétszer meg lehet nézni a filmet de csak úgy, ha valaki nem olvasta a könyvet. Én először a filmet láttam és mondtam is, hogy hát nem volt olyan vészes, aztán bnőm rám tukmálta a könyvet, hogy olvassam el. Elolvastam és hát a film a könyvhöz képes nagyon kaki. Remélem a következő részt, amit megfilmesítenek jobb lesz és tanultak az előzőből.
-
mephi666
nagyúr
"szerintem" (...a kulcsszó)
egyébként azt is mondtam, hogy tetszett... és a következő részeket is megnézem, mert szórakoztató ennek ellenére...
csak úgy éreztem, hogy a minőségbeli különbség akkora, mint egy playbackbuli meg egy élő hangverseny/koncert között
...de ez mind csak szubjektív vélemény...
-
mephi666
nagyúr
válasz
TazLeacher #7 üzenetére
ott van erre egy nagyon jó példa: az interjú a vámpírral (amit előbb is említettem)... ott lestat a vámpír léte ellenére amennyire bírt, ember maradt
nem egy öldőklő-vérengző-vérszívó fenevad lett... (ami a vámpírók hülye sztereotípiája)
de a mégjobb példa szerintem a stoker féle drakula... kb 7edikes voltam, amikor már olvastam... és szerintem az egyik legjobb vámpírtörténet... drakula sem egy vérengző állat... ő is sokkal több...
most szókimondóbb vagyok, mint előbb és a drakula kb olyan szinten van, mint a shakespeare - rómeó és júlia... de ha az ilyen szinten van, akkor a twilight egy egyszerű, csöpögős szappanoperamert szerintem ilyen minőségi különbség van közöttük...
de ez mind csak az én magánvéleményem... egy "vámpír" magánvéleményére pedig illik adni, mert beláthatatlan következményei lehetnek
-
whiz
aktív tag
válasz
TazLeacher #7 üzenetére
Ah, na ezt nem tudtam. Csak előkotortam este egy filmet a sok közül.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tudom tisztában vagy-e vele, de ez egy 4 részes könyvsorozat alapján készült film, és ez az első rész...később lesz gyerek.
Egyébként én sem tartok semmi kivetnivalót a dologban. Mennyivel hitelesebb a gonosz vámpír? Ki monja, hogy olyannak kell lennie? Egy kitalált faj, így szerintem simán belefér. Ő így látja a vámpírokat. Annyi féle vámpír van már, hogy csak na, szerintem a romantikus is simán belefér a sorba. Ráadásul ugye ők "kívülállók", mint láthattuk nem ők az átlag. Az átlag vámpír gonosz...
-
Algieba
őstag
Az anyja a kilencedik hónapban járt vele, amikor megmarta az első részben ellenfeleként beállított vámpír. Ott is a marás változtatta át az embereket vámpírrá. Az anyja is vámpír lett, később Penge megölte.
Tehát semmi módon nem tud a hagyományos módon gyermeket nemzeni egy vámpír egy halandó nőnek.Ezért tartom különösen bizarrnak Edward és Bella közös gyermekét.
Alapvető hiedelmekkel és biológiai tényekkel egy fantasy szerzőnek is illik tisztában lennie.mephi666: Az Interjú a vámpírral sokkal jobb vámpírfilm.
-
mephi666
nagyúr
hasonló a véleményünk: ez szerintem egy romantikus vámpírmese... megnéztem, mert pár ismerős nagyon dícsérte és egy otthon lepihenős-sörözgetős délutánra beiktattam... elszórakoztatott a film, de legjobban a volvo c30 tetszett benne
az interjú a vámpírral a kedvencem még mindig... meg a bram stoker féle drakula... nekem azok a komorabb hangvételű filmek sokkal jobban tetszettek...
habár ennek ellenére szerintem megnézem majd a többi részt is... számomra "popkornmúvi"
-
whiz
aktív tag
A sztori itt-ott tényleg csöpögős kicsit, bár ez engem nem zavar. Érdekes megközelítése a vámpír témának az érzelmek ilyen megléte, és így egy emberhez való közeledése, túl sok ilyet nem láthattunk még. Nem nevezném baklövésnek, mert egy olyan lényről van szó, ami nem létezik (persze ki tudja valójában). Így pedig alapvetően többféleképp is be lehet mutatni, ez csak egy a sok közül - ámbár tényleg elég rendhagyó.
Btw Pengét remélem nem ennek ellentéteként láthatjuk, mert ő is egy vámpírtól származik, ha emlékezetem nem csal, és mintha némi érzelmeket is mutatott volna Nyssa felé. -
Algieba
őstag
Engem csak egy apróság zavar, hogy a vámpír sosem volt egy cukorborsó, és pláne nem volt ideális apajelölt. Amit a kedves szerző művelt a figurával, az durva tévedés.
A vámpír lényege az öncélú sóvárgás a vér után. Szexuális töltetű figura, de utódnemzés képessége nélkül! (Alapból az eredeti alakjában vérre szomjazó síri szellem.)Olvastam, láttam sok vámpíros sztorit, de eme rózsaszín változat letaglózott. A szerzőnek fogalma sincs róla, hogy mekkora bakot lőtt. Persze a tini lányok élvezik az örök szerelem édes ámítását, a veszéllyel való játszadozást, csak éppen egy vámpírból sosem lesz férj és apa.
Mesékre szükség van. Csak a szerző rossz figurát választott ki az örök szerelem szépségeinek és borzalmainak elmondására. Bár, ha a borzalmak taglalása is benne volt a tervében, akkor gratulálok neki. A sztori későbbi fejezetei alapján egészen különös módon élte meg és dolgozta fel a saját anyaságát, gyermekei világra hozatalát.
Ráadásul a vámpír, szexuális háttere miatt, a mesélő szerelmi elképzeléseiről is mindent elárul.
Amióta Edward megismerte Bellát,
sokszor éjszakázik:
Love, love, love...
-
DarkByte
addikt
Annyira mondjuk tényleg nem vészes film, nálam mondjuk egyébként sem túl magas az elvárás küszöb, ami megtetszik azt általában végignézem. Ennek ellenére a kritikáknak is igazat adok, mert részleteiben tényleg eléggé csöpögős és gyerekes a story. Leginkább tini lányokra van az egész szabva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szerintem jól sikerült darab. A sablonosan induló sztoriban érdekes csavar van, majd még egy, szóval nem lehet...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest