- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én anno sokat vonatoztam, amikor szakközépbe jártam. Be nem kellett szarni a sok jó élménytől, de azért tűrhető volt, leszámítva az ócska ,elavult, mocskos kocsikat.
Az IC egy fokkal jobb, de szerintem marha drága ahhoz képest, hogy tele van viszonylag kényelmes, de kicsi ülésekkel. Ja kérem, vegyé első osztályra jegyet, azt elférsz. Én ezt szoktam, tököm se nyomorog valami debil egyetemista állatok mellett, 2 túlélőtúrára való csomagok között. Vagy a morcos, de állandóan helyezkedő nőket ne is említsem...
Márpedig a másodosztály az ilyen.
Mindegy, ennyiért, ez a szolgáltatás gagyi. -
ABE
őstag
Egy ideje már csak a Volánt használom, mert pontosabb, gyorsabb, mint a vasút (meg számomra jobb helyen vannak a megállói is). Egy Bp.-Szfvár. távon a busz az esetek 80-90%-ában hozza a kiírt menetidőt, néha még gyorsabb is. Kicsit abszurd, hogy a gyorsvonat a Déli után csak Kelenföldön áll meg, utána legközelebb Fehérváron, és 1 óra 10 perc a menetideje. Pár évvel ezelőtt még 55 perces menetidővel büszkélkedhetett, ma meg...
Az új szerelvények meg csak személyvonatként mennek, azok 1 óra 30 perc körüli időt szoktak futni. A busz a Duna másik oldaláról indul, megáll Budán még 3 helyen, Fehérváron 2 helyen a buszállomás előtt, és ugyanúgy 1:10-et megy (általában +/- 5 perc, a menetrendtől, sofőr kedvétől, forgalomtól függően), mint a leggyorsabb vonat.
-
Xirtam
veterán
Holnap utazok barátnőmhöz Székesfehérvárról Kunhegyesig ( Szfv-Budapest Déli-Budapest Keleti-Kál Kápolna-Kunhegyes) 5 órás az útam na most ha holnap reggel szarakdoni fog a máv és lekésem a csatlakozásomat 3 órát szophatok pesten, isten bizony szétverem az összes mávost akit meglátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech g29 váltóval
- Baby design smart sportbabakocsi
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- RITKASÁG !! ASUS P5QL-M DELUXE/WIFI-AP /Xeon Bios /Xeon X5470 /2X4GB DDR2 /Thermaltake Hűtő
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged