- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én anno sokat vonatoztam, amikor szakközépbe jártam. Be nem kellett szarni a sok jó élménytől, de azért tűrhető volt, leszámítva az ócska ,elavult, mocskos kocsikat.
Az IC egy fokkal jobb, de szerintem marha drága ahhoz képest, hogy tele van viszonylag kényelmes, de kicsi ülésekkel. Ja kérem, vegyé első osztályra jegyet, azt elférsz. Én ezt szoktam, tököm se nyomorog valami debil egyetemista állatok mellett, 2 túlélőtúrára való csomagok között. Vagy a morcos, de állandóan helyezkedő nőket ne is említsem...
Márpedig a másodosztály az ilyen.
Mindegy, ennyiért, ez a szolgáltatás gagyi. -
ABE
őstag
Egy ideje már csak a Volánt használom, mert pontosabb, gyorsabb, mint a vasút (meg számomra jobb helyen vannak a megállói is). Egy Bp.-Szfvár. távon a busz az esetek 80-90%-ában hozza a kiírt menetidőt, néha még gyorsabb is. Kicsit abszurd, hogy a gyorsvonat a Déli után csak Kelenföldön áll meg, utána legközelebb Fehérváron, és 1 óra 10 perc a menetideje. Pár évvel ezelőtt még 55 perces menetidővel büszkélkedhetett, ma meg...
Az új szerelvények meg csak személyvonatként mennek, azok 1 óra 30 perc körüli időt szoktak futni. A busz a Duna másik oldaláról indul, megáll Budán még 3 helyen, Fehérváron 2 helyen a buszállomás előtt, és ugyanúgy 1:10-et megy (általában +/- 5 perc, a menetrendtől, sofőr kedvétől, forgalomtól függően), mint a leggyorsabb vonat.
-
Xirtam
veterán
Holnap utazok barátnőmhöz Székesfehérvárról Kunhegyesig ( Szfv-Budapest Déli-Budapest Keleti-Kál Kápolna-Kunhegyes) 5 órás az útam na most ha holnap reggel szarakdoni fog a máv és lekésem a csatlakozásomat 3 órát szophatok pesten, isten bizony szétverem az összes mávost akit meglátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged