Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én anno sokat vonatoztam, amikor szakközépbe jártam. Be nem kellett szarni a sok jó élménytől, de azért tűrhető volt, leszámítva az ócska ,elavult, mocskos kocsikat.
Az IC egy fokkal jobb, de szerintem marha drága ahhoz képest, hogy tele van viszonylag kényelmes, de kicsi ülésekkel. Ja kérem, vegyé első osztályra jegyet, azt elférsz. Én ezt szoktam, tököm se nyomorog valami debil egyetemista állatok mellett, 2 túlélőtúrára való csomagok között. Vagy a morcos, de állandóan helyezkedő nőket ne is említsem...
Márpedig a másodosztály az ilyen.
Mindegy, ennyiért, ez a szolgáltatás gagyi. -
ABE
őstag
Egy ideje már csak a Volánt használom, mert pontosabb, gyorsabb, mint a vasút (meg számomra jobb helyen vannak a megállói is). Egy Bp.-Szfvár. távon a busz az esetek 80-90%-ában hozza a kiírt menetidőt, néha még gyorsabb is. Kicsit abszurd, hogy a gyorsvonat a Déli után csak Kelenföldön áll meg, utána legközelebb Fehérváron, és 1 óra 10 perc a menetideje. Pár évvel ezelőtt még 55 perces menetidővel büszkélkedhetett, ma meg...
Az új szerelvények meg csak személyvonatként mennek, azok 1 óra 30 perc körüli időt szoktak futni. A busz a Duna másik oldaláról indul, megáll Budán még 3 helyen, Fehérváron 2 helyen a buszállomás előtt, és ugyanúgy 1:10-et megy (általában +/- 5 perc, a menetrendtől, sofőr kedvétől, forgalomtól függően), mint a leggyorsabb vonat. -
Xirtam
veterán
Holnap utazok barátnőmhöz Székesfehérvárról Kunhegyesig ( Szfv-Budapest Déli-Budapest Keleti-Kál Kápolna-Kunhegyes) 5 órás az útam na most ha holnap reggel szarakdoni fog a máv és lekésem a csatlakozásomat 3 órát szophatok pesten, isten bizony szétverem az összes mávost akit meglátok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Warships
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Napelem
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Dell Latitude 5540/ i7-1365u/16GB RAM/512GB SSD
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- LG UltraWide 34WQ500-B IPS Monitor! / 2560x1080 / 5ms / FreeSync
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az új szerelvények meg csak személyvonatként mennek, azok 1 óra 30 perc körüli időt szoktak futni. A busz a Duna másik oldaláról indul, megáll Budán még 3 helyen, Fehérváron 2 helyen a buszállomás előtt, és ugyanúgy 1:10-et megy (általában +/- 5 perc, a menetrendtől, sofőr kedvétől, forgalomtól függően), mint a leggyorsabb vonat.