Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Én anno sokat vonatoztam, amikor szakközépbe jártam. Be nem kellett szarni a sok jó élménytől, de azért tűrhető volt, leszámítva az ócska ,elavult, mocskos kocsikat.
Az IC egy fokkal jobb, de szerintem marha drága ahhoz képest, hogy tele van viszonylag kényelmes, de kicsi ülésekkel. Ja kérem, vegyé első osztályra jegyet, azt elférsz. Én ezt szoktam, tököm se nyomorog valami debil egyetemista állatok mellett, 2 túlélőtúrára való csomagok között. Vagy a morcos, de állandóan helyezkedő nőket ne is említsem...
Márpedig a másodosztály az ilyen.
Mindegy, ennyiért, ez a szolgáltatás gagyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest