- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #855 üzenetére
attól még biztos másképp ment volna a dolog, ha felhívod a wayteqszervízt és nekik küldöd el.
-
-
FET-MEN
veterán
válasz
Angelotti #692 üzenetére
Szia. Hamarosan. Ára ugyanaz lesz mint a 2 magosé ha minden igaz. Összeszerelése kiváló (2magos) én nagyon elégedett vagyok vele, és ez nem porosodik
Autós tartó: Nekem a szellőzőkbe való van, de át szoktam rakni az ablakba ha navigálok, ott jobban látom, nincs olyan szerintem amilyet te keresel. Valószínűleg lesz gyári autós szett ehhez is -
FET-MEN
veterán
válasz
Genova1983 #633 üzenetére
Szerintem nem kell sokat várni.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Cranberries #622 üzenetére
Cube oldalán ami van quad, az sem üti meg a 100 dolcsit. Szerintem akkor ez sem fogja. De majd kiderül
-
FET-MEN
veterán
Vodás feltöltős net megrendelve a géphez
-
FET-MEN
veterán
válasz
Genova1983 #595 üzenetére
Amire te használnád, arra kiváló sebességű.
-
FET-MEN
veterán
Na most hatalmas +1-et kapott a 7X. Kinnt ülök a kocsiban, mókolom a rádiót, közben megszólal az a szám amit már 4x nem sikerült betaggingolni, mert a Nokián nincs shazam. Pont kinnt volt a tablet az autós tartójába, a háztól kb 15 méterre álltam, és még fogta a wifit, sikerült végre felismertetni a számot
Itt nem lehet panasz a wifi jelerősségre
-
FET-MEN
veterán
-
FET-MEN
veterán
Valami 2000 rugóból megvolt az egész. Aliexpressen. Egész hamar ideért. Viszont az ablakos verzióra nem kell ennyit várni
A megoldás az,hogy az ablak alljára kell tenni minél jobban a tartót, akkor nem vészes. Csak nekem már a sima telefonomnak is ott van a tartó az ablakban, szóval sok lett volna a kettő
A WayteQ-eset nem tudom, edigitalnal nem találtam meg
-
FET-MEN
veterán
ki van találva. masszív hát. Egy rugót visszahúzol, addíg beakasztod a szellőzőbe, és elengeded finoman a rugót, az pedig ellennyom, közben alul 2 talp nekitámaszkodik még a műszerfalnak és így van meg az ellentartás. Elégedett vagyok vele.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #421 üzenetére
-
FET-MEN
veterán
Internetmegosztás megy nektek? Valaki letesztelni SIM kártyával? Telenor előnyben. Hipernet méginkább.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #402 üzenetére
Nekem minden tökéletesen megy. Oda kell figyelni hogy melyik foglalat az 1-es sim és melyik a 2-es. Mert szerintem szoftveresen másképp van jelölve.
-
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #400 üzenetére
Érdekes, mert nekem azonnal ment. Át kell állítani,hogy a micro sim-es sloton legyen aktív a 3G
-
FET-MEN
veterán
No ideért az én 7x-em is
Nagyon tetszik, olyan gyors mint az 5H volt, piszok jó masina. -
FET-MEN
veterán
válasz
Colonel993 #368 üzenetére
Szerintem nincs. IPS, ne várj AMOLED szintű túlszaturláltságot. Főleg egy 30k-s géptől. Itt nem a tökéletességet kell nézni, hanem ennyiért mit tud, és mit nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest