Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laurh
aktív tag
Beruháztam az első Wayteqemre a 7x Quadra. Nem partnernál vettem meg, hanem bementem a hivatalos telephelyükre a Gubacsi útra.
Családban mindenhol almás gépek vannak, így fekete bárányként "kidobtam az ablakon" 30ropit és megvettem a táblát.
Az eladó aki kiszolgált, látszólag nem volt teljesen oda magáért a márkáért többször tett leminősítő megjegyzéseket.
- Első benyomás: rendszer nagyon stabil, gyors a kijelző meglepően szép. (mondjuk az almás gépeket meg sem közelíti, de ugye az egy teljesen más kategória)
- Kamerát nagyon nem erőltettem az a rész nagyon nem is érdekel. Hangszoró kellemes.
- 1-2 általam combosabbnak vélt újabb játékot letöltöttem kipróbálás képpen pl: Hercules ami meg- megröccent, de csak egy hangyabokányit. Clumsy Ninja hibátlanul fut.
- A wifi és a 3G sim szépen teszi a dolgát a böngészés nagyon +.- Viszont ami negatívum az az összeszerelés/anyagmegmunkálás minősége. A kiszolgáló pulton csak úgy sorakoztak a Quados dobozok, mert körülbelül a 10. készülék volt az ami nem tökéletes ugyan, de kielégítő összeszerelési minőséget produkált. Érdemes figyelni a hangerő/bekapcs gomboknál lévő illesztéseket, mert olyan deformációk/hézagok voltak egyes esetben, hogy néztem, mint Rozi a moziban!
(az eladó itt megjegyezte: hogy ez egy szokványosabb típus hiba, még az aluházasok körében is)- Merül mint a Titanic a töltés sem valami gyors.
A továbbiakban, ha bármi kérdésetek lenne írjatok nyugodtan. (további tapasztalatokkal kapcsolatban én is fogok)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest