- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #582 üzenetére
Semmi, de ezt már legalább hárman leírtuk neked. És pont emiatt ne csodálkozz, hogy ingerültséget váltasz ki egyesekből, mikor a további kérdéseiddel kétségbevonod a szavahihtőségü(n)ket.
A négymagos semmiben nem rosszabb, csak kétszer annyi mag van benne, kétszer annyi belső tárhely, és 300 mAh-val nagyobb akksi. Minden más az utolsó csavarig megegyezik bennük.
Ha ezek után sem hiszed el, ne vedd meg. Ilyen egyszerű. Mi ennél többet nem tudunk tenni érted.
(#583) FET-MEN
Így van, számítási teljesítményben pontosan kijön a kétszeres érték a 4 mag miatt, viszont a GPU megegyezik bennük (Antutu eredményre alapozva). -
kelzsoca
félisten
válasz
bodiiren #562 üzenetére
Nem tudom milyen kioktató stilusról beszélsz, de én már a kezdetek óta foglalkozom mindenféle Androidos készülékkel, mint fejlesztő, ismerem a piacot, a gépeket, a vásárlói szokásokat, igényeket, és a linkelt termék a nem ajánlott kategóriába tartozik.
Ui: egyébként nem a közösségi, hanem a gyártói supportra gondoltam.
-
Galiker
csendes tag
válasz
bodiiren #544 üzenetére
Fogalmam nincs, én pont tegnap vettem egy simát, és most gondolkodom, hogy visszavigyem, és várjak a quadra, vagy sem.
Nekem csak navira kell, meg netmegosztásra, semmi másra, max megnézni egy filmet.
De azért 4 mag, csak 4 mag, persze ez ár függvénye is temészetesen ... -
tjb007
nagyúr
válasz
bodiiren #520 üzenetére
Szinte ugyanolyan.
A Miracastot is tudja.(#530) Galiker
„Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?”
Az xTAB 7x-nél nem. Ehhez olyan modellre van szükség, ami tudja a Dual Standby mellett a Dual Active módot is.
-
Moleman
addikt
válasz
bodiiren #521 üzenetére
A GPS az GPS, az a-GPS csak azt jelenti, hogy le tudja tölteni a műholdak pozícióját a netről. Offline módban értelemszerűen nem működik. Viszont ha jól tudom, van benne EPO (majdnem minden kínai eszközben van), ami azt jelenti, hogy előre 1 hónapra le tudja tölteni a pozíciókat, így offline is tudja, hol keresse őket.
Létezik négymagos is, Cube márkanév alatt, Banggoodon most épp 80 dollár. Megbízható bolt. Ugyanaz a technológia, csak kétszer annyi mag, ergo kétszer annyi számítási teljesítmény. A grafikus gyorsító megegyezik bennük. Viszont ennek nem csak a háta fehér, hanem az eleje is (ha fekete lenne, már én is vettem volna egyet
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen autót vegyek?
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest