Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi8201
csendes tag
Én egy hónapja vettem az ioutlet-nél. A srác beszélt le a drágábbról erre a modellre és azt kell, hogy mondjam, nem bántam meg, úgyhogy köszönöm
Az árát pedig valóban megéri teljes mértékben.
-
sharp000
csendes tag
Árazás alatt a wayteq 100
-
sharp000
csendes tag
Hogyan tudom frissíteni az új marketet és honnan leírnátok pontosan lécci?
A lépéseket is pontosan írjátok le mitkell törölni vagy nem meg stb köszi a válaszokat -
Rusi
senior tag
A nálam lévő készülékre az Angry Birds mellett a Cut The Rope és az Air Attack HD-t is feltettem. Ezek is hibátlanul futnak, semmi torzulás nincs, az Air Attack HD pedig teljesen jól fut, mivel utóbbi ugye akármilyen hardveren nem fut el (illetve elfut, de diavetítés lesz belőle). A Quadrant is elég szép eredményeket adott, stabilan Galaxy S feletti pontszámokat kap.
-
randomdude45
csendes tag
Ime a 2.3.4-es Android Market, amely XPAD70-en is megy:
http://data.hu/get/4037140/vending_rena3_2.3.4_signed.apk
A 3.0-ra még várni kell...
-
atravel
tag
Sziasztok!
Egy hete még nem értettem, mire lehet jó egy tablet, ha van noti, meg Androidos okostelefonja is az embernek. Ebben az árkategóriában viszont már nekem is felkeltette az érdeklődésemet.
Azon a néhány videón, amit találtam róla, elég gördülékenynek tűnik.
Kérdés, hogy általános használatban sem kezd el beszaggatni?
Főleg szórakozás céljából egy HTC Desire mellé venném. Netezésre, játékra, meg utazáskor filmnézésre, olvasásra kellene, illetve ha már utazunk, kommunikáció esetleg a beépített kamera segítségével.
Ez utóbbira azt olvastam, hogy pl a skype nem kezeli a kameráját. más programmal pozitív tapasztalat?
Játékhoz a pontos multitouch feltétel lenne, mert ezt hiányolom legjobban a Déziből. Ha valaki meg tudna nyugtatni ezen a téren, hogy több pontot összeakadás nélkül kezel, az jó lenne.
Esetleg valaki ki tudta-e próbálni USBs vinyóval, hogy vajon azt kezeli-e? van itthon egy 320 GB-os, és jó utazó szett lenne belőle, ha kezelné.
Jah, és ami nagyon tetszett a ConCorde tab7020-ban, a billentyűzetes tok... találtatok hozzá való, jó tokot? Először amazzal szemeztem, de ez sokkal jobban tetszik kialakításra (külső HW gombok, plusz ezek helyettesítői az értesítési területen) -
tjb007
nagyúr
Kipróbáltam két játékot.
Az Angry Birds Rio -val minden rendben volt, nem voltak sem tojásfejek sem aránybeli problémák.
A másik játék az Army Sniper volt, ennél is ugyanaz volt mint az előbbinél azonban itt már volt egy kb. 3mm széles keret.(#10) kolosanyi
Ezeken a gépeken ez nem így működik, amit gyárilag kapsz az marad.
Talán a 2.3 -as frissítés változtatni fog ezen. -
kolosanyi
veterán
Na a 10-es már érdekesebben hangzik számomra. A Market hogyhogy nem frissül az első indítás után? Elvileg kéne neki. Na mindegy, összességében ezért az árért azt mondom, teljesen megéri a kütyü. A dizájnt is jól megoldották szerintem, úgyhogy szimpatikus gép. Ja meg az is az, hogy itthon is elérhető hivatalosan.
-
flexxx2
őstag
Látom már leírtad. Milyen játékokkal tesztelted? Az arányt nem cseszte el nem voltak tojásfejek?
-
tjb007
nagyúr
Lesz (majd) 10" -os változat is de nem ezzel a hardverrel, a megjelenése a harmadik negyedévben várható.
Egy kicsivel kevesebbért jutottam hozzá mint a retail price (44.900 Ft) a Speedshop jóvoltából.
A legtöbb programnál amiket én próbáltam nem volt gond, sem fekete sáv. Amivel gond volt az a Go Launcher, a Launcher Pro és a Zeam Launcher, ezeknél csak a címkék fele látszott, ADW Launcher -rel ilyen probléma nincs.
A flash tartalmakkal szépen boldogul, a beágyazott (YouTube) videók nem akadnak, folyamatosak egészen addig amíg nem állítod át a felbontást 720p -re (480p -n sem túl folyamatos), 360p -n tökéletes.
Kezelőfelületen csak annyi változás van, hogy az értesítési sávba szoftveres gombokat helyeztek (hangerő + -, menü, vissza, home) plusz beleépítették a gyári energiaellását widget -et.
A gyárilag rajta levő Market elég régi (1.82), sok programot meg sem talál, a webes Market meg a kompatibilitás miatt nyavalyog így sok mindent ilyen módon nem fogsz tudni feltelepíteni viszont meg lehet oldani másképp. -
Vajon ki gyártja nekik
Van egykét tablet ,hasonló paraméterekkel , feltűnő ott is a 4:3-as kijelző, ja és persze kínai noname gyártóktól -
NoMagix
addikt
Nem rossz!
Ha nem csillagászati árral párosítják, még nyerő is lehet.tjb007! gratula a szerkezethez!
jöhetnek az infók! -
kolosanyi
veterán
Tetszetős. És ennek van egy 10-es változata, ugyanezzel a hardverrel?
(#1) tjb007
Szabad megkérdeznem, hogy mennyiért jutottál hozzá? Illetve a felbontás, meg a képarány miatt hogy jelennek meg a programok? Lesz oldalt fekete sáv gondolom... Flash tartalmakkal hogy boldogul? Beágyazott videókra gondolok. Ja és a kezelőfelületen táblásítottak valamelyest? -
tjb007
nagyúr
Tegnap óta és is xPAD-70 tulaj vagyok, durván egy napos használat után azt kell mondjam megéri az árát.
Lehet a kérdésekkel bombázni (akku, programok stb,).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 11 / 64 GB / 85% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest