- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
seederking
őstag
-
dergander
addikt
Az AC4 is lehetett volna bőven optimalizálni csakhát el is mondták miért nem killódnak vele. "minek erőltessék ha a nép úgyis vesz új VGA-t" ebbe van valami,mivel egy i3 bőven elég volt alá.
Csak ez egy más játék más project,azért össze kellene magát szednie a cégnek és alkotni valamit.
-
seederking
őstag
-
Dtomka
veterán
Ez volt az egyik játék ami miatt lecseréltem az 5830->280x re. Igen, tudom nekem is kevés (még) a ramom , de tervben van 2x2-ről --> 2x8 1600 mhz ram is
.Szerintem nem olyan magas a gépigény. Mindenki tudja, hogy a PC-t mindig fejleszteni kell, viszont akinek ez nem áll módjában az sajnos lemarad. Emiatt a grafikai beállítást közepes, vagy az alá kell beállítani, hogy (kevés FPS szám) ne diavetítés legyen a játék.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
Th1sN04ll
senior tag
-
kovsol
titán
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Lord Myn
őstag
No offense, de szerintem sokan hülyeségeket írnak itt...
A legtöbb ember azon hőzöng, hogy a játékbeli grafika nincs partiban a gépigénnyel, de ha megnézzük, akkor nem is a VGA a húzos (ajánlott: 560ti, nem egy nagy etvasz manapsag). A húzós a proci/RAM páros a történetben, de ha megnézzük a tech videókat, elvileg a játék k* sok mindent számol real-time (teljes időjárás, NPC-k élik az életüket, stb.), ehhez meg kell a CPU/RAM erőforrás bőven.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
nonsen5e
veterán
Mennyiben fogadunk, hogy full ultrán meglesz a 30+ fps i3-3225, GTX 650 Ti Boost és 4gb RAM mellett?

-
Televan74
nagyúr
-
dhstyle
tag
hát a gameplay videókat nézve nem értem miez a gépigény.. vicc leginkább.. sokkal szebb játékok vannak sokkal kisebb gépigénnyel...
-
Mokó
aktív tag
Elég "őszinték" a minimumot illetöen..
-
törölt tag
Most már nyugodtan cserélhetitek azokat a 286-osokat

-
attak79
tag
-
djculture
félisten
-
Th1sN04ll
senior tag
-
djculture
félisten
-
kovsol
titán
-
GeryFlash
veterán
-
KisDre
senior tag
Jó mondjuk ha teljesen őszinte akarok lenni, prociból sincs meg a minimum (Pontosabban, Phenom helyet Athlon van, tehát csak nincs L3 cache) de az apróság
Memó és VGA újítás még mindig kijön 30-35k-ból, míg egy konzol min 100 lenne
-
djculture
félisten
pc-re csinálták ott lesz legszebb és onnan portolják át más platformra
Ezért csinálta egy stúdió nem külön konzolos meg pc.
Viszont ha ez igaz a videók a konzolra butitott verzióból voltak.
Ha jól értelmezem akkor pc-n ami a csövön kifér grafika várható állati gépigénnyel. Remélem lehet majd normálisan állitani a grafikai fokozatokat.. -
BlackSoft
addikt
Ez pedig nem újdonság... Mindig is csúcshardverek kellettek a játékok maxon való futtatásához
És általában csak ajánlott rendszerkövetelményt írnak ki, ami bőven nem viszi maxon a játékot, hanem az ajánlott.. vagyis normális (medium) minőségben játszható élményt nyújt.Volt nem is egy olyan játék, ahol 1-2 évig nem is létezett olyan konfig, amivel maxon lehett volna játszani
Lásd GTA IV... 2008-as játék. GTX 780-al maxon 1080p-ben ha vért izzadsz akkor sem lesz meg a 60fps fixen. Lesznek helyek ahol 30-ad van. 780 SLI kell hozzá hogy fix 60 meglegyen mindenhol
2008-ban hol vettél 780 SLI-t? Sehol, nem lehetett maxon vinni 
-
ViZion
félisten
"Mi lesz jövőre 16 Gb ram és minimum két videokártya
?"
Nem, csak be kell szerezni majd egy jó SVGA vagy Hercules monitort...
-
GegeWarrior
senior tag
Na azért elmennek a picsbe, mert ha tényleg next gen lenne akkor azt mondom oké, de amíg kijön régi konzolra is addig ez egy indokolatlan emelés, optimalizálatlanság max. Eddig is ez volt, de úgy tűnik most már nem is erőltetik meg magukat egy kicsit sem, majd a sok hülye vesz jó drágán R9 290Xet

Mi lesz jövőre 16 Gb ram és minimum két videokártya
? -
BlackSoft
addikt
-
dergander
addikt
Ha igaz a hír akkor olyan hatalmas gépigénye nemlesz,aki maxon szeretné játszani
-
ViZion
félisten
i7 ajánlott egy játéknak? Mi a bánatos lófurulyát számoltatnak ezzel? Háttérben klímamodellezés is megy? Röhejes.
-
Peat;)
veterán
Tákoljanak össze egy minőséget előbb (ps4 hangos terhelőbb játékoknál, úgy hogy még nincs itt a nyár) vagy oldják meg hogy ne egy közép pc szintjét hozza (xbox one) mindezt az előző generációra emlékeztető játékárakkal a mostaniak helyett. Akkor máris opció egy konzol egy olyan embernek aki halk géphez és full hd felbontáshoz szokott, sőt még nem is maxi csili vili ultra grafikával. Ez lennék én, nincs egekben az igényem, de ezt egyik sem nyújtja, ráadásul a magas hang az hardware gond. X360-nál is már volt hogy fájt a fejem, mert csöndes részeknél behallatszott a traktorhang.

-
mentoloshypo
senior tag
-
Spancho
senior tag
-
BlackSoft
addikt
-
kovsol
titán
-
KisDre
senior tag
"Memória: 6 GB RAM
Videokártya: 1 GB VRAM-mal ellátott, DirectX 11-támogatású VGA (Nvidia Geforce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5770)"S itt el is vérzett a gépem

Drága lesz ez nekem ha játszani akarok a WatchDogs-al :\ -
castiels
addikt
-
BlackSoft
addikt
Tehát a 3770 az 8 magos, ok

GTX 560-al meg a menü is laggolna szerintem

-
mentoloshypo
senior tag
-
n.e.o.one
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. Az mindenképp jó hír, hogy az ukrán csapatnak nincs köze a játékhoz. Az AC PC-s portjában amit lehetett elrontottak

-
pulyka jocó
senior tag
Nem mondtam hogy játszon pc-n, ha valakinek xbox a van az nem ps3 on fog játszani...

-
GeryFlash
veterán
Végülis csak szénné butították az előre megtervezett grafikát, ami mondjuk egy crysis 3 szintet is alig ütött meg, most csúnyább cserébe dupla akkor gépigény, egyétek

-
djculture
félisten
Ubisoft Montreal csinálja a PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, PC
A későbbi Wii U-t meg a kínaiak. Nagy optimalizálás nem igen lesz ha ennyi platformra egy csapat alkot..Bár a producer azt nyilatkozta hogy pc-re fejlesztették és onnan lesz portolva konzolokra :
PC Gamer: A lot of companies, Ubisoft included, have bemoaned piracy on the PC, and low sales. So why make a PC version of Watch Dogs?
Dominic Guay: There’s a lot of PC gamers. That’s the main reason, I guess. There’s a considerable amount of PC gamers who want to play games, and we want to give them games to play. And it’s not rare, especially at the end of a long cycle of consoles, that we see that there are even more people playing on their PC. There’s typically a cycle there, and we know the stats on that—it’s not necessarily a surprising thing. So I think that’s the core idea, and there’s a big, big, big install base on PC.
And plus, the game looks great on PC.
Have the new consoles made it easier to work between all three systems?
Because we started working on the game four years ago, there were not even words of next-gen at that time. So because we were guessing that there would be, we said, ‘OK, so let’s start planning for it, let’s start building the game with that in mind and the technology with that in mind,’ but there was no hardware to work on, no consoles.
So, for us, we kind of built our own fake console target hardware that was a PC, and that’s what we started working on. For years, that’s what we were basing our technology, and pushing our technology on. So, we did most of our early R&D into next-gen on a PC anyway.
So, yes, when those consoles were finally announced, and we got information on them, it was good news because they were very close to what we had targeted in the first place, so we were able to move very quickly on them. So now, we’re pretty much in a position where we’re able to say that the core content we created is pretty much symetrical across those platforms.
Are there any PC-specific features, like control bindings, graphics options?
Yeah, obviously what you’d expect. So controls have to be specific, and interfaces also need control—if you’re going to use a mouse and keyboard you don’t want to have those huge buttons, you want to have something that’s going to be more precise.
There’s that, obviously, plus all the configuration options you need on there, not having fixed hardware.
I ask because sometimes there aren't any.
[Laughs] There aren't any?
Yeah, in some ports. But it’s not really a port, is it? It was developed for PC hardware at first...
Yeah, maybe the last thing I’d say is that right now we’re nailing down our configurations that we’re going to support on the PC, and they’re not totally finalized because—I always felt that it’s also about being very honest with gamers about what we can expect with the hardware they have, so we don’t want to pretend we can support a 486.
So that’s what we’re working towards now. What we want to do is—it’s one thing to have configuration options, but we want to make sure that the range that we’re going to support, we’re going to support well. We’re going to be very honest about that.
Do you see it as a controller experience? Or do you expect people to get on mouse and keyboard on PC?
That's a good question. My personal preference would be to play it with controller, mostly because of the driving. Our driving is physics based, so you know there's games where driving is almost like a go kart, that it's magical and it sticks. Ours is a bit more physics-based, it's a bit more the feeling you get from a real driving game. So in that sense, it's cool to have analog control sticks—if you only have the buttons, it might not be as deep. It's going to be fine, you're going to be able to play it, but I just like sometimes to drive for an hour in the city, and I'm not sure I'd find the same joy out of four keys.
-
XuChi
addikt
Tök mindegy, mert tuti optimalizálatlan lesz. Lásd az összes AC epizód pocsékul futott a pc-ken. Na meg amikor kijelentette valamelyik Ubi fejes hogy nem is kell optimalizálni pc-re mert ha nem megy akkor a user úgyis elmegy és vesz egy másik vga-t 100-200k-ért. Na ezután vertem volna pofán az illetőt lengőből!!!
-
n.e.o.one
csendes tag
Azt lehet tudni, hogy melyik csapat készíti a PC portot?
-
djculture
félisten
Ja értem ha megvolt akkor oké. Már azthittem annyit költöttél egy semmirevaló laptopra amennyiböl egy játszani is jó alsókategóriás 4 magos amd-t vagy 2 magos intel haswellt egy hd7750-el simán összetudtál volna rakni
100k-ból simán összelehet ma rakni gépet ( amivel el lehet játszani mindennel persze nem fullba). amennyiért ezek a semmire való laptopokat árulják. -
XuChi
addikt
Sajnos el KELLETT adnom a gépet, mert most kicsit nehéz időket élünk meg
Eddig is megvolt ez a laptopom, de másodlagos gépnek volt csak. Suliba hurcibáltam, meg amikor elutaztunk, illetve tanuláshoz, és kisebb játékok ágyban való játszásához használtam. Meg is lepett hogy pl a Tomb Raider és a Borderlands 2 is elfuta gépen játszható sebességgel. De a Watch Dogs szerintem már a telepítéskor közli majd hogy dobjam a gépet a szemétre és vegyek asztalit 
Kovsol: Se ps3-at se xbox360-at nem szeretnék már venni többet
Volt már 6 xbox360 és 2 ps3 a tulajdonomban 
-
djculture
félisten
-
kovsol
titán
-
XuChi
addikt
Eszméletlenül vártam ezt a játékot, de sajnos idő közben el kellett adnom az asztali gépemet, jelenleg egy b960, 8gb ddr3, gt630m 2gb, 256 ssd, 1366x768 notebook-om van. Ezen még low-ban sem fog megmozdulni a játék
. Ennyit erről. Ennek is búcsút kell mondanom. 
-
dergander
addikt
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A jellemző teljesítménye annyira nem lesz rossz, de amikor a driver sync pointba fut, akkor az a Core i3 esetén a fizikai magok száma miatt nem lesz kellemes. Jön a Battlefield 3-4-ből ismert Hyper-Threadinges mikroakadásos jelenség. Úgymond a Core i3 a jellemző sebességben jobban teljesít majd, mint egy gyengébb négymagos, de sokkal-sokkal többször fog akadni. Ez ellen annyit tehetnek, hogy bedobják a motorba a Mantle-t, és akkor nem kell két szálat odaadni a drivernek, tehát a két fizikai mag is elég lesz a futtatáshoz. Ekkor akár a két szálas procik is képesek lennének futtatni a játékot.
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Spancho
senior tag
Ha venni kell akkor venni kell

Hiába vár már jó ideje ilyenek a memória árak (kicsit kartell gyanús) ,és azt írták ,hogy ennél már nem is nagyon lesz olcsóbb sőt még emelkedés várható 2014-ben is.
Szóval inkább vegye meg.
A régi szép időkben kellett volna bevásárolni 8gb 8k. (most 22k)
Az ipon grafikon a legtöbb terméknél meg tényleg olyan mint valami EKG napról napra változik.
Egy példa
-
saelin
veterán
Azt tudom, de főként szerverekbe szánták. Csak hogy mostmár nekünk -gamereknek- is elérhető és még programok is kihasználják, na az lepett meg. Egy ideje nem követtem a pc iparágat, csak mondhatni felületesen és mostanában kezdek rádöbbenni, hogy már egy egyéni konfigot sem tudnék összerakni. Szerencsém, hogy nem IT körökben dolgozok, mert most bajban lennék!

-
kovsol
titán
-
djculture
félisten
Hát jókor veszel te is csúcsok csúcsán vannak a memória árak, ipon -on lévő grafikonon szoktam röhögni durván 2,5 szeres árán mozog a vonal a 2012 év végi árakhoz képest..
Pl egy KHX1600C9D3B1K2/8GX modulpár 8400 volt akkor most 21 ezer
Én a kétszer 8-ast vettem 16 ért most 42 ugyanaz..
Kár hogy nem vettem többet 2 év alatt több kamatot adott mintha bankszámlára rakom vagy bármilyen állampapirba fektetem a lét

-
Th1sN04ll
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A magokra nem érdemes reflektálni. A program a processzorszálakat detektálja. Tehát a logikai mag is elég. A működés tekintetében egyébként a rendszer detektálja a szálakat, abból kettőt odaad a grafikus drivernek, és a maradék szálból egy a főszál, míg a többi a job. Négy szál esetén ugye kettőt letilt a program, és marad kettő, amiből az egyik a főszál és a másik a job. Nyolc szál esetén kettőt megint visz a driver, és marad egy fő, illetve öt job.
(#39) Peat: Éppenséggel megpróbálhatod, mert tuti lesz olyan konzolparancs, amivel ez a limit kontrollálható, csak nem biztos, hogy jó lesz a sebesség.
-
Peat;)
veterán
-
Th1sN04ll
senior tag
-
Abu85
HÁZIGAZDA
-
saelin
veterán
Najovan! Mostmár ráfekszek a pc-s témákra is, mert már megint egy gépigény ajánlóból kellett megtudnom (hogy fejlődött az ipar), hogy van 8 magos intel cpu...

Apuval egyébként elfutnak ezek a mostani csoda pc-s játékok? Pl egy apu és ajánlottnak számító ram menyiséggel?
-
Ubran
tag
Kivancsian varom mennyire hasznalja ki a HT-t

Amugy korrekt gepigeny, ha tenyleg ugy fog kinezni, ahogy eddig mutogattak
-
Th1sN04ll
senior tag
Ubisoft.... akkor fog ez 4 +ht- t kihasználni, mikor a tojás tojja a tyúkot!

-
wolfman
veterán
A gépem tökéletesen fedi az ajánlott kategóriát, szóval ha picit is szaggatni fog a játék mocskos dühös leszek.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
-
Logen88
aktív tag
-
Jhonny06
veterán
Várható volt.. már ha tényleg úgy fog kinézni a PC verzió, mint az első képeken/videókon. De akkor meg is éri..
-
vegitossj7
addikt
6 gb ram...
4 magos proci...
Minimum 1 gb-os dx11-ready vidikari...Az igazi minimum gépigény
:
-NVIDIA RSX 256 MB GDDR3
-256 mb ram
-3.2 GHz Celeron processzor
Ha valamit rosszul tudok, akkor elnézést kérek, de még mindig nem tud optimalizálni az Ubisoft, és szerintem nem is fognak a jövőben.
-
Silentfrog
veterán
-
Peterson_
addikt
-
Silentfrog
veterán
-
bacsis
Közösségépítő
Te arról meg honnan tudol, hogy járt nálam olyasmi?
de az amúgysem az enyimé 
Még 2009-ben, mikor áttértem AM3-ra akkro vettem 2X2giga fasza ramot 28,5k-ért, azóta az van.... igaziból lassan 5 éve vettem... azóta már minden alkatrész volt cserélve a gépembe, de a RAM-hoz nem nyúltam.. 5 év után megérdemel egy kis upgrade-et

-
Peat;)
veterán
Oké, csak már láttunk gyakorlati példát hogy el sem indult a program ugye...bár igazat megvallva nem hiszem hogy mostanában megvenném a játékot, erős a tippem hogy hemzsegni fog a bugoktól. Nem olyan egyszerű egy gta szerű világot összedobni, itt meg még nagyképűség is közrejátszott. Csak ez a ram dolog akkor is hülyeség.
-
Silentfrog
veterán
-
kovsol
titán
Gondolom beleszámolták, hogy a 30 tabos böngészőt, a torrentet, mp3 lejátszót, leállított full hd-s filmet stb stb nem akarja kikapcsolni mindenki játék közben, hanem azok a háttérben elvannak. Akkor már kell a 6+GB

Mint amikor ráírák a 100W -t fogyasztó VGA kártyára, hogy 500W táp a minimum. -
Peat;)
veterán
6gb alatt el sem indul vajon mint tette a a cod egy ideig? Annak sem kellett 6 giga, addig én meg nem vásárolok ha az én beállításaimmal semmi, szó szerint semmi nem használja ki a 6 gigát, nemhogy a 8-at.
-
Silentfrog
veterán
-
Televan74
nagyúr
Nálam nem lesz gond a játék futásával. Végre egy olyan játék ahol a procim nem lustálkodik.
(#16) gyáliSanyi Én a helyükben már 8GB -t írnák.

-
Spet
addikt
Na és mi a helyzet a 3 magos csoda processzorokkal? Követni fogják a magyar kerekítési szabályokat, és 4 magosnak veszik majd?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyáliSanyi
őstag
Már megint ezt a 6GB-t nyomatják.
-
TreXesZ
csendes tag
Hát kíváncsí vagyok mi lesz ebből a gépigényből,mert van benne pár érdekes dologok(a hd7850 és 560 ti hogy fér össze egy kategóriába plusz most komolyan kell egy i7, de elég lenne egy 560 ti is).Hát én inkább még megvárom a valós teszteket és majd az eldönti as gép igényt(mostanában a megadottak nagyon nem pontosak).
-
kovsol
titán
-
bacsis
Közösségépítő
nyahh akkor elkezdek memória után nézelődni

-
mentoloshypo
senior tag
Én is konzolos vagyok, de nem kell ilyen hülyeséggel csinálni a feszkót ha valami PC-s jellegű hír van.
Mindenki azzal játszik amin szeret és jólesik neki, PONT! -
dergander
addikt
-
Sub-ZeRo
nagyúr
-
Anderw
csendes tag
Már megint az a fránya 64 bit...
-
scyllafren
senior tag
Itt angliaban steamen meg blokkolva van a preorder

-
pulyka jocó
senior tag
Én is PS-es vagyok.
De így igaz, az x360-asok és ps3-masoknak már sír a szája,mert a watch dogs-nak ilyan grafikája lessz kb mint a ps2 nek. Én nem csodálom,8,9 éves hardverek vannak könyörgöm!
Pc-n meg mindig a legújabb,legerősebb videókártyák,ramok,procik vannak, amik most és mindig szebb játékot garantálnak PC n. Drágábbnak tűnik a pc,de jobban megéri,mert nem csak játszani lehet,mint konzolon:
-
Föcsök
aktív tag
Nem támadásnak írom, ne bántsatok konzolos barátaim:
Áh semmi olyan. Most még örül a ps4/xboxone tulajok szája, hogy milyen jó meg szép, van olyan szép mint egy pc, de 2-3 év múlva meg már lehet megint a pc lesz lépéselőnyben, és hallgathatjuk azt amit már évek óta az előző gen konzolok vs pc kapcsán. Konzolt csak exkluzív címek miatt érdemes venni véleményem szerint. PS4-et (xbox nálam nem jöhet szóba sajnálom, bár a Dead Rising 3 miatt megszakad a szívem) meg nem fogok csak azért venni, hogy legyen még egy bd lejátszóm (van egy ps3-am, csak bd filmeket nézek rajta kb, meg volt rá vagy 3 konzol címem, amiből 2 néhány év (1-2) múlva kijött pc-re is...
) -
Peterson_
addikt
Azért ez így egy kicsit meredek.
Gyakorlatilag kaptunk egy 1:1-es konzol portot. -
pulyka jocó
senior tag
Ezért kell konzolt venni,azon nincs gépigény.

-
Silentfrog
veterán
Azért a minimális 6 Gb memoria az nem semmi,biztos elég lesz ennyi minimumnak?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Föcsök
aktív tag
8 magos i7? Boszorkányság! Amúgy annyira nem vészes, az ajánlott majdnem megvan.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

fail ez igy ahogy van sajna!
no comment!

2008-ban hol vettél 780 SLI-t? Sehol, nem lehetett maxon vinni 
?"

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)