Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
Nyugi nem csak te váltasz vissza... én is visszaraktam, pedig nekem mindenhez van gyári Win10 driver ami megy is rajta. Nálam egyszerűen az OS ami nem jön be, pedig én is 4 évig Vista user voltam megjelentéstől, meg azóta is mindent használtam de itt valami még nagyon nem kerek.
-
djculture
félisten
1 év és úgyis rákényszerülsz a 10 használatára vagy nem játszol új játékkal. Egyébként nekem minden win8.1 drivert megevett eddig a 10. Más kérdés hogy a 10 egy adatgyűjtő oprendszer az ami nekem se tetszik, de az én böngészési géphasználati stb adataimmal nem sokra megy a Microsoft. Sokkal nagyobb adatgyűjtést végez ennél a Google is.
-
törölt tag
Miért várod el, hogy már hosszú évek óta a gyártó által sem támogatott eszközöket - mint pl a Jornada a maga Pocket PC-jével - a MS támogassa? Elavult, túl kell lépni rajta, vagy használni olyan OS-szel karöltve, ami még támogatja. Biztos vannak, akiknek probléma, hogy x6 alatt nem futnak a 16 bites alkalmazások.
De ezek szerint a MS-nak a mai napig támogatnia kellene a Win95-öt is.
Ne tarts fenn külön gépet. A multiboot elég régi dolog. Egy gépen lehet több OS is.
A telefonos témát nem értem. Rátoltam most a telefonom a gépre, és simán elérem Mass Storage módban. Nem kért még drivert sem a W10.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Hobby rádiós topik
- Windows 10
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Napelem
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest