Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kolondrum
    félisten

joghurt! Ja h nálatok direktbe ment? Éééérdekes. Mindenütt máshogy van. Én csak lestem amikor be kellett kötnöm direktbe, mondom a tulajnak ennek hol a kapcsolója? Ilyet szól ennek nincs éjjel nappal megy. Mondom magamba jóóóóvan nem én fizetem a villanyt.
    Nálunk van egy kapcsoló a lakószinten és ha kell gyorsba meleg víz akkor átbillentem. Nem kizárt, hogy idővel rászánom magam és áldozok egy olyan megoldásra, hogy csengőkapcsolóval egy impulzust kap és megy tegyük fel 5 percig. Rendszeresen úgy szokta hagyni valaki, reggel meg a hideg víz helyén is meleg folyik egy ideig.. :(((
    A fűtés meleg vize más dolog, azt a szivattyút a kazán indítja és leállás után még 5 percig keringet.

Dark Archon! Mindenki megvan min akad fent, te ezen, de ez a jó mert tisztázódik. :R Mérési hiba alatt azt értem, hogy miért ugrana el csúcsra ha fekete hátteret látok? H értsd olyan hibára értem mint mikor a hőlégfújóra olyan wattot mutat amit a mérő hivatalosan ki sem tud írni (4200W) és számolással is csak bő 16A-es felvétellel tudna elérni. Valószínűleg többet vesz fel ténylegesen, de nem annyival többet mint amit kiír.
    Érdekes, de ezeket a barmi nagy felugrásokat nem jegyzi meg a maximum mért teljesítmények között. Mintha a szoftver ezt a hibát ismerné. Azokat jegyzi meg amik valóban tartanak x y másodpercig.

atesss! Jaja én is néztem már csak más weblapon. Gondolom mivel rendesen kiterhelem ezért közelít a mérés és a valóság egymáshoz.
    A régebbi mérő miért olcsó? A maga kis 1xxxx-es árával nekem drága. :DDD Amúgy kaptam, elfekvőbe volt valahol. :DDD
    Amúgy az ágyam alatt nem ágynemű hanem pl analog fogyasztásmérő lapul, húúú úgy emlékszem 1868-as. :)) Anno szépen forgott, de nem tudom mi igaz belőle. Tudod amikor a suliba készültek kiszúrni a dolgokat mert jöttek a nagy átalakítások akkor az fért be a táskámba. :O

Új hozzászólás Aktív témák