- Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
Szerintem naivitás azt gondolni, hogy ha nem emelnek díjat, az a Te érdemed (merthogy nem adod tovább a szupertitkos cégnevet), emellett pedig az áremelés elodázása sem a Te érdemed/eredményed lesz (mert hogy "tartod a szád"), bármennyire is szeretnénk ezt látni/érezni.
Ha meg zavar, hogy más utánajár a teljes mellszélességgel reklámozott "tutiszuperjó-detitkos" csomagodnak, akkor tényleg el kellene legközelebb gondolkozz, hogy mi a célod egy ilyen commenttel (az e-pénisz növelés mellett).
Első hirdetésem: https://hardverapro.hu/apro/vadiuj_magyar_kiosztasu_dell_noti-billentyuzet_d62/hsz_1-200.html
-
Kasya
nagyúr
Ertem es tiszteletben tartom a velemenyed. Nekem az jott le a fenti hsz-bol, hogy 2 szemelynek elkuldted es annyi. Azonban lassuk be, egy egy nyilvanos oldal, raadasul "szakmai blog". Valahol elvarhatja az olvaso, hogy konkretumokrol beszeljunk, ha nem "illegalis". Ugyanakkor sajat dolgod, hogy mit adsz ki es mit nem, es ez igy van rendjen
Új hozzászólás Aktív témák
lo A mai gazdasági viszonyok között mind a magánemberek, mind a cégek megpróbálják csökkenteni költségeket.
- Milyen monitort vegyek?
- Steam topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Folyami kavics ihlette az ASUS hordozható SSD házát
- DUNE médialejátszók topicja
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok