Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Pajac: Átlátszó fém
- sziku69: Szólánc.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oké, köszi! Valóban nagyon érdekes a teszt!
Én nem állítom, hogy kiigazodok ezeken a dolgokon, viszont legalább már meg se próbálom.
Becsülöm, aki megpróbálja, ahogyan Te is teszed - nagyon alaposan!
Olyan pl. többször előfordult velem, hogy nem voltam biztos 2 alkatrész közti különbségben: az egyiket mintha kicsit jobbnak hallottam volna, de nem tudtam bizton tetten érni. Ám amikor a gyengébbet felejtettem a készülékben, másnap csak feltűnt, hogy nem olyan, mint előtte volt, ezért szét kellett szednem belenézni.
Tudom, hogy ezzel semmit se lehet kezdeni, ahogyan állítani sem akarok vele semmit - de nem ez volt a legdurvább tapasztalatom, közel sem...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Olyan viszont nem létezik, ami nem mérhető, de hallható, az már fizikai képtelenség.
Pedig de. Hallgasd meg Tóth Gabi "himnuszát" ! Na ezt mérd ki műszerekkel, hogy miért hamis....
Amúgy kimérhető az analóg és digitális forrás közötti különbség? Mindig ezt hallom a panaszkodóktól...
-
proci985
MODERÁTOR
Eleve fele annyi audiofil kezdett, mint mérnök, és még kevesebb átlagember, mégis ők jutottak tovább
Lehet ez egy confounding variable. Eletkorra ra tudsz nezni, hogy van korrelacio?A regivagasu "audiofil" hifisek szinte kizarolag 40-45 folott vannak. Fiatalabb generacional (ahogy en latom) jellemzoen akkor van diszkret hifi / fules lanc, ha az illeto egyebkent legalabb hobbi szinten zenel. Viszont ez itt meg anekdotikus erveles, erdekes lenne egy rendes questionnaire felmerni a helyzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mind hallottunk már a köznyelvben csak audiofoolnak csúfolt audiofilről: a hallás önjelölt istene, aki olyan nem létező...
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Nem adják oda a Robotaxi nevet a Teslának
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest