Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Azért van mert turbosimmel használod.
Természetesen nem tud roamingolni mert nincs hová, ez azért van mert a telefon az idegen SIM kártyát így érzékeli.
Az én programozható turbosimem is így viselkedik a telefonban, de amint hosszabb ideig lesz nálam egy ilyen telefon, megpróbálok olyan szoftvert keresni hozzá, ami eltüntetni a kis R betűt
-
kelzsoca
félisten
válasz Komplikato #629 üzenetére
Vagy megveszed 50 plus surf csomagban ahol a havidij 2750ft, és a készülék 12k
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz parfumckupec #869 üzenetére
Majd lehet lesz megoldásom hogy a 3G is elérhető legyen turbosimmel.
-
kelzsoca
félisten
A kártya amit vettél hozzá nem tudja megtéveszteni a telefon szoftverét.
Esetleg próbáld meg egy másik SIM kártyával is, hogy azzal mit csinál.
Illetve segítenék programozott kártyával ha nem fogytam volna ki belőle, de már jön az utánpótlás
(#919) Lasy
Tudtommal az országban csak nekem van programozható kártyám, és mivel nem tőlem vette nem hinném
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1399 üzenetére
Köszi, mindjárt ránézek
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1399 üzenetére
Marketből nem engedte letölteni, de megtaláltam máshol, úgy néz ki működik is szépen, köszönöm a segítséget
-
kelzsoca
félisten
~3 hete vettük meg páromnak a telefont, a tegnapi napig ment rajta a gyári vodás szoftver, de nem voltam megelégedve a sebességgel és semmivel sem, alig volt szabad memória, a görgetés, lapozás, 1-1 program megnyitása nehézkesen, akadozva ment, egészen tegnap reggelig, amikor is rákerült a Vodafone 845 Mr Edition v1.4 RM a készülékre
Azóta mint egy kezesbárány, nem gondolkozik sokat, mindenre szinte azonnal reagál, javult a giroszkóp érzékenysége, minden gördülékenyen és úgy megy ahogyan már az elején mennie kellett volna.
Bekapcsolás után általában 70-80mb a szabad ram mennyiség.Egyszóval szerintem megérte a szoftver csere
-
kelzsoca
félisten
válasz _KahoR_ #1465 üzenetére
A kis R betűt azért tette ki mert így érzékeli a számára idegen kártyát a telefon, mivel ez Roaming jel nem kell megijedni nem csinál semmiféle adatforgalmat vagy magad számlát
Egébként mindenkinél van kis R betű, aki t.simmel használja ezt a telefont
Az ajánlást köszönöm
(#1464) Szólista
Köszönöm Neked is
(#1458) tsabeekaa
Ha kell t.sim akkor keress meg privátban, vaterán és egyéb helyeken pedig úgy vegyél bármit is hogy garancia semmi nem lesz, mert nem adnak
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1506 üzenetére
Hát nem semmi, lehet feldobom most én
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1533 üzenetére
Most töltöm lefelé
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1539 üzenetére
Mindjárt feldobom, gondolom Te meg nem tudod mivel dolgozol éppen
-
kelzsoca
félisten
Közben én is feltettem az 1.6.1-es szoftot, és nem igazán látok javulást az 1.4-hez képest
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1625 üzenetére
Hát szerintem én is felteszem az 1.3.2 szoftvert, mert nem estem hasra a friss 1.6-os verziótól, ráadásul több helyen angol is, ami már csak azért se jön be mert párom használja a telefont.
-
kelzsoca
félisten
válasz barnam_ #1647 üzenetére
Vodafone 50 plus surf csomagot ajánlom:
- 50 perc lebeszélhető
- 100mb nethasználat (aztán lassítják GPRS sebességre, de tulforgalmazási díj nincs)
- havi fix 2750 ft
- SMS díj 35 Ft
- Hívások számlázási egysége: 1 perc
- Hangposta hívása bármely időszakban: 19 Ft
- Hívásdíj Vodafone hálózaton belül bármely időszakban: 35,00 Ft
- Hívásdíj vezetékes és más mobil hálózatba bármely időszakban: 35,00 Ft
- Kék számok bármely időszakban: 44,00 Ft(#1651) Bogyi007
Remélem az 1.3.2-t teszed éppen felfelé
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1700 üzenetére
De most komolyan, ez már vicc, hogy minden kis szarért új romot adnak ki, inkább a magyar nyelvet meg a bugokat oldanák meg
(#1701) wwenigma
Ha új romot teszel fel akkor minden a telefonra mentett beállítás el fog veszni.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1713 üzenetére
Na közben megpróbáltam feltenni a friss romot, de fekete kép fogadott a menü helyett
Inkább visszateszem az 1.3.2-t az a biztos
-
kelzsoca
félisten
Most rohannom kell, de pár program amit használok és eszembe jut:
- Ringo pro (egyéni csengőhang, sms hang beállítása)
- Advenced Task Killer (futó alkalmazások kezelése)
- ES File Explorer (fájlkezelő, látja az SD tartalmát is)
- QRky Scanner (QR kód leolvasó)(#1727) Kicsirics77
Este lesz időm ránézek.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
Lehet hogy a beállított titkosítást nem tudja lekezelni a készülék!
Ajánlom hogy ne védd le jelszavakkal a hálózatot, csak az SSID-t rejtsd el a kiváncsi szemek elől.
Ezzel azt éred el hogy minden eszköz lekezeli a kapcsolatot, viszont csak az tud csatlakozni a hálózatra aki ismeri a hálózat nevét. -
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1758 üzenetére
Igen, természetesen
- Tehát kell a gyári hazai vodafone szoftver (V845 V100R001HUNC02B221SP02)
- Ha ez megvan akkor a tartalmát egy bizonyos: dload mappát be kell másolni az SD kártya gyökerébe (az egész mappát kell, nem csak a benne található fájlt)
- Ha ezzel végeztünk, akkor indítsuk el a telefont a következőképpen: hívás vége+hangerő fel+bekapcsoló gomb
- Ezután egy menü fogad, és automatikusan elkezdi frissíteni a szoftvert, ezt egy folyamatjelző jelzi, illetve a nyomogombok háttérvilágítása pulzál a folyamat közben.
-Amint elkészült kiirja hogy újraindul, de az akkumulátort ki kell venni egy pillanatra, majd vissza, és be lehet kapcsolni a készüléket.
- Bekapcsolás után a gyári szoftver fogad minket, illetve a gyári recovery, ha úgy indítjuk a készüléket.[ Szerkesztve ]
-
-
kelzsoca
félisten
válasz Kicsirics77 #1765 üzenetére
Én úgy veszem észre minden visszaállt a gyárira, tehát se root se másik recovery
Szerintem most mindent lehet elölről kezdeni, mondjuk aki benne van, annak nem több mint pár perc
Borzalmas ez a gyári szoftver, lehet ebből kellene nekünk csinálni egy hazai módosított romot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bitcoin, Tesla: az egekben a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- SkyShowtime
- Építő/felújító topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós kamerák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest