- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
A Golf olyan pénztemetővé vált, hogy el nem hinnéd. KE-Jetronic, csak ennyit mondok. Az utóbbi pár évben annyi pénzt költöttem rá, hogy abból már réges rég tudtam volna venni valamit, amivel járni is lehet.
Az Audi egyelőre marad, megkap minden törődést továbbra is, ha pedig komolyabb gond lesz, akkor mérlegelni fogok, de eddig mindenki csak bólogatni tudott, aki kipróbálta és átnézte. Vettem diag kábelt is hozzá, ott sincs probléma és már okosítom magam VCDS terén is. Az élő adatoknál sem találtam gondot eddig, kivéve az előtöltés minimális eltérését az optimális értékhez képest, de ez vezérléscserekor korrigálva lesz.
A köztudat szerint a sima 1.9TDI az örök élet + 1 nap motor, a PDTDI motorokat általában szintén nem szokták szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sajnos egyre inkább pénznyelővé és bosszantóvá vált a szeretett Golf 2 GTI-m, ezért fájó szívvel, de túladtam rajta, a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest