Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Emellett mindegyik tartalmazott egy UML- rajzolgatót, ami oda-vissza kezelte az osztálydiagramot és relációit. Ez akkor elég nagy szenzáció volt IDE integrációként.
Class diagram a VS-ben is már régóta van. Nem is ezt hiányolom, hanem pl. az állapotgépeket, szekvenciadiagramokat, stb. -
floatr
veterán
Nekem is gyanús h a beállított billentyűkombinációkkal gyűlt meg a bajod

pl. artgr+b --> ctrl+alt+b = build project
Általában a ctrl+alt mellett ezekkel van baj: q, w, f, g, y, x, c, v, b, nNamost elárulom, ez a studio-ban is így van, sőt Netbeans-ben is. Azzal is kellett mojolni egy darabig, mire magyar billentyűzettel használható lett.
Őszinte sajnálatunkra már sajnos nem emlékszem a 2003-as termékskálára, de a Margit-szigeten a szállóban volt a bemutatójuk, amin ismertették a teljes builder termékskálát (akkoriban azt használtunk), és a team/group management eszközöket, amelyek szépen össze voltak integrálva kooperatív üzemmódban
Emellett mindegyik tartalmazott egy UML- rajzolgatót, ami oda-vissza kezelte az osztálydiagramot és relációit. Ez akkor elég nagy szenzáció volt IDE integrációként. -
csavar
csendes tag
Mire gondolsz? Olyan egyszerű dolgot nem bírtam megcsinálni hogy a speedbutton-ra képet tenni.. pedig a tutorialok alapján csináltam, vagy egy nyomógom háttérszínét nem lehet egyszerűen beállítani..
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).
(Egyszerűbb volt magam írom gombokat)Szerintem pont fordítva.
.net -ben pedig pöccre mindent. Valahogy pont az az érzésem van mint amikor sok évvel ezelőtt mfc-ről vcl-re tértem át... hát isteni érzés volt. Logikus minden, segítőkész, példákkal teli súgó. Csak azóta hányadtatott sorsa volt delphi/builder-nek.. Mostani turbo c++-ban keresem a példákat.. hát nem sokat találtam. Fenti példám illusztrálja hogy nem ártott volna a vcl-t korszerűsíteni!!
.net-ben msdn sokat segít, példákkal, logikus osztály könyvtrár (már amit próbáltam.)
Amúgy normális uml tervező nagyon nem árt.. most keresem az ingyeneseket. Háááát...
Netbeans tetszik, de csak java kódot generál
-
Gregorius
őstag
Ideje volt már végre valamilyen UML-szerű ketyerét belerakni.
-
heh
, remelem az uj team foundation servert konnyebb lesz majd konfigolni es telepiteni mint a mostanit.
Es azt is remelem hogy jobban beleepul a verziokovetes a visual studioba, mer ami most van az nem tetszik nagyon. Az Eclipse megoldasa nekem sokkal szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- További aktív témák...
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070
- SAMSUNG S25 512GB - navy blue
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 64GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).