- weiss: Pant* rant
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Emellett mindegyik tartalmazott egy UML- rajzolgatót, ami oda-vissza kezelte az osztálydiagramot és relációit. Ez akkor elég nagy szenzáció volt IDE integrációként.
Class diagram a VS-ben is már régóta van. Nem is ezt hiányolom, hanem pl. az állapotgépeket, szekvenciadiagramokat, stb. -
csavar
csendes tag
Mire gondolsz? Olyan egyszerű dolgot nem bírtam megcsinálni hogy a speedbutton-ra képet tenni.. pedig a tutorialok alapján csináltam, vagy egy nyomógom háttérszínét nem lehet egyszerűen beállítani..
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).
(Egyszerűbb volt magam írom gombokat)Szerintem pont fordítva.
.net -ben pedig pöccre mindent. Valahogy pont az az érzésem van mint amikor sok évvel ezelőtt mfc-ről vcl-re tértem át... hát isteni érzés volt. Logikus minden, segítőkész, példákkal teli súgó. Csak azóta hányadtatott sorsa volt delphi/builder-nek.. Mostani turbo c++-ban keresem a példákat.. hát nem sokat találtam. Fenti példám illusztrálja hogy nem ártott volna a vcl-t korszerűsíteni!!
.net-ben msdn sokat segít, példákkal, logikus osztály könyvtrár (már amit próbáltam.)
Amúgy normális uml tervező nagyon nem árt.. most keresem az ingyeneseket. Háááát...
Netbeans tetszik, de csak java kódot generál
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest