- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Pff. Ha tényleg fan vagy - megveszed. (most épp 7k-ért láttam a két kieggel együtt extra kiadásként). Pont azért, mert van doboz, lemez, és extrák.
Ha meg annyira nem vagy fan, akkor másolásvédelem ide vagy oda, úgyis torrentezni fogsz (noha ezt emlegetni már az Alapelvek sem nagyon engedik...) - már csak így működik a kispénzű gamer. -
Dr. Romano
veterán
Tök mindegy hogy van e másolásvédelem egy progiban vagy nincs azt biztos feltörik! (max akkor van "gond" ha hardveres a védelem).
A Microsoftnak is milyen nagy szája volt, hogy a Vistát majd nem lehet feltörni erre tessék, még én is használtam így egy darabig.
A lényeg: ha lett volna másolásvédelem az Oblivionhoz azt másnapra már fel is törték volna.
Így a cég jobban jött ki, mert legalább nem kellett felesleges dologra pazarolnia a forrásait!
Tehát tök mindegy miféle védelem (vagy a hiánya) vagy egy progiban azt meg kell venni eredetiben.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Biztosan sokan vagytok, akik szeretitek az Elder Scrolls-sorozatot. Nekem a Morrowind volt az első,...
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Mobil flották
- Projektor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest