- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Pff. Ha tényleg fan vagy - megveszed. (most épp 7k-ért láttam a két kieggel együtt extra kiadásként). Pont azért, mert van doboz, lemez, és extrák.
Ha meg annyira nem vagy fan, akkor másolásvédelem ide vagy oda, úgyis torrentezni fogsz (noha ezt emlegetni már az Alapelvek sem nagyon engedik...) - már csak így működik a kispénzű gamer."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Dr. Romano
veterán
Tök mindegy hogy van e másolásvédelem egy progiban vagy nincs azt biztos feltörik! (max akkor van "gond" ha hardveres a védelem).
A Microsoftnak is milyen nagy szája volt, hogy a Vistát majd nem lehet feltörni erre tessék, még én is használtam így egy darabig.
A lényeg: ha lett volna másolásvédelem az Oblivionhoz azt másnapra már fel is törték volna.
Így a cég jobban jött ki, mert legalább nem kellett felesleges dologra pazarolnia a forrásait!
Tehát tök mindegy miféle védelem (vagy a hiánya) vagy egy progiban azt meg kell venni eredetiben.[ Szerkesztve ]
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Politika
- Egérpad topik
- Autós topik
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...