- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Pff. Ha tényleg fan vagy - megveszed. (most épp 7k-ért láttam a két kieggel együtt extra kiadásként). Pont azért, mert van doboz, lemez, és extrák.
Ha meg annyira nem vagy fan, akkor másolásvédelem ide vagy oda, úgyis torrentezni fogsz (noha ezt emlegetni már az Alapelvek sem nagyon engedik...) - már csak így működik a kispénzű gamer. -
deMarco
tag
Erre csak annyit mondanék, hogy az X3-mat akkor vettem meg, amikor kiszedték belőle a másolásvédelmet, meg kijavították a hibáit. Addig crack-elve ment. Majd talán ha már oblivionban sem lesznek hibák, akkor megveszem, de addig nem. Amúgy 1.2-es patch-el van valakinek negatív tapasztalata, vagy csak nekem fagy ki folyton?
-
whitezo88
nagyúr
ugyanígy jártam én is, ráadául az esik ebben rosszul, hogy multi sincs benne szal az origi és másolt játék teljes tartalma egy és ugyanaz.
viszont elmondhatjuk, hogy megvan eredetiben, szép csomag, térkép, stb stb
kieget is megvenném, csak már nem érdekel igazán, talán majd valamikor.
(igaz amikor a KotN kijött, azt netől szedtem, mert azon kívül az összes többi kieget már korábban leszedtem hozzá, ugye a hírhedt 500 ft-os addonok, amik nagy felháborodást keltettek), de majd a nagy kieget original fogom megvenni. -
Vistaboy
veterán
válasz
Dr. Romano #2 üzenetére
Hát igen, de az embernek rosszul esik, hogy megvesz kemény pénzekért egy játékot és kiderül, hogy lazán működik eredeti lemezként a "Biztonsági Másolat" is.
-
Dr. Romano
veterán
Tök mindegy hogy van e másolásvédelem egy progiban vagy nincs azt biztos feltörik! (max akkor van "gond" ha hardveres a védelem).
A Microsoftnak is milyen nagy szája volt, hogy a Vistát majd nem lehet feltörni erre tessék, még én is használtam így egy darabig.
A lényeg: ha lett volna másolásvédelem az Oblivionhoz azt másnapra már fel is törték volna.
Így a cég jobban jött ki, mert legalább nem kellett felesleges dologra pazarolnia a forrásait!
Tehát tök mindegy miféle védelem (vagy a hiánya) vagy egy progiban azt meg kell venni eredetiben. -
Vistaboy
veterán
Azóta megvettem a Bioshock-ot is eredetiben, azzal merőben más a helyzet. Kíváncsiságból nézegettem a torrent oldalakat, mostanra már született egy pár játszhatóvá tévő megoldás, de ez is bizonyítja, hogy azért jobb eredeti progit használni.
Az Oblivion utáni rész (Elder Srolls V), már remélem nem ilyen lesz, ha lesz egyáltalán.Ja, és álltam a szavamat: A Tomb Raider - Legend is itt pihen már eredetiben a polcon.
Nagyon jó játék volt az is, amilyen vége volt, biztosan jön a következő rész.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sziasztok!Biztosan sokan vagytok, akik szeretitek az Elder Scrolls-sorozatot. Nekem a Morrowind volt az első,...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 650W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest