- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FoxiestFox #64 üzenetére
Erre van az amit korábban írtam! A választási lehetőség hiánya. Mert, ha már megvettem a rendszert és szeretném egy tapis gépre feltenni, akkor oda nekem Touch kell. Nyilván arra az XP nem jó alternatíva!
Viszont Desktopra meg a 8-ast formálni kell.Itt tényleg annyi van Desktop szinten, hogy kapott a jó nép egy rahedli valóban értékes újítást. A GUI meg egy más kérdés!
Itt azért hiányolom azt ami anno jelen volt az XP-nél! A sok téma! Ha akartam Vista, ha akartam 7-es skinnel futott. Nyilván ennek volt erőforrásigénye. Tehát a külcsín azért kompromisszummal járt!
De a lényeg az, hogy VOLT!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Infinity by Harman 65W gyorstöltő, töltő, adapter - Új, bontatlan
- Anker 737 powerbank - PowerCore 24K - 24000 mAh 140W
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 2.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Új Bluetti Elite 100 V2 power station hordozható aksi állomás 1800W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest