- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Amúgy én inkább úgy éltem meg a hasonlatodat, hogy egy Kék Osztriga bárból (Android) menekülve sétáltam volna át a kedven striptease báromba (Windows), és már csak odabent derült volna ki, hogy "bazz... menet közben ez is Kék Osztriga lett".
Szerk: egyébkén a teljes igazsághoz hozzá tartozik, hogy már a tablet megvételekor tisztában voltam vele, hogy a Win8 nem lesz a kedvencem, mert már előtte is használtam Win8-at, de nyilván nem ilyen mélységig, így igazából sokkoló, hogy még annak tudatában is rossznak tartom, hogy tudtam, hogy rossz lesz. Tehát alúlmúlta az amúgy is igencsak negatív elvárásaimat. Ennek ellenére tényleg nem térnék már vissza droidra, mert az X86 Legacy nálam mindent visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Jogász topic
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Ikea LIVBOJ + 3D nyomtatott tartó
- GameSir X2 USB-C mobile controller
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest